Eesmärkide saavutamine ja hoiakud

Trüki

Bookmark and Share

Sihtgrupp: teretulnud on kõik, kes soovivad end arendada ja elada teadlikumalt ning olla edukamad nii era- kui tööelus.

 

Eesmärk: osaleja saab teadmised eesmärkide saavutamisest, uskumuste ja hoiakute seostest ja leiab isiklikud piiravad uskumused.

 

Sisu:

koolituse käigus tegeletakse enesearengu vundamendiküsimusega - mida me soovime ja mis takistab meie soovide täitumist. Tihti ei tea inimesed, mida nad tegelikult soovivad, kuhu ja millal tahavad jõuda - pea on mõtteid täis, tahaks midagi, kuid mida, ei tea. Tahaks palju, kuid mis on kõige olulisem, seda on raske mõista - kõik tundub oluline.

Meie eesmärkide saavutamist, kui oleme selgelt määratlenud oma eesmärgid, toetavad või siis pärsivad meie uskumused. Uskumused on isetäituvad ennustused, mille olemasolust ei pruugi inimene ise teadlik olla.

Koolitusel selgitatakse oma tegelikke eesmärke ja motiive, püstitatakse eesmärgid, mida saavutada soovitakse. Koostöös otsitakse üles eesmärkide saavutamist pärssivad uskumused ja pööratakse need ümber meie eesmärke toetavateks uskumusteks. Õpitakse hoiakute ja käitumise muutmise põhimõtteid.

 

Lisainfo ja tellimine:

E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud , E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud , E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud

Smile Koolituspõhimõtted

Smile Koolitusteemad

Smile E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud

Smile Raamatud

Smile Harivad artiklid

Viimati uuendatud 07. aprill 2015