Eesmärgipärane kirjalik suhtlus

Trüki

Bookmark and Share

Kirjalik suhtlus on ühele meeldivam, teisele mitte. Kindlasti on kirjutamine lemmiktegevus neile, kellele on see loomupärane eneseväljenduse viis, kuid mitte kõik, kes kirjutama peavad, ei tee seda rõõmuga.

Koolitus täiendab asjaajamises õpitud teadmisi. Kui asjaajamises on vaatluse all vormiline külg, siis sellel koolitusel on vaatluse all eelkõige psühholoogilise mõju aspekt.
 
Räägime sellest, kuidas kirjalikult suhelda kõige paremal viisil kasutades psühholoogilisi teadmisi suhtlemisest ja inimese vastuvõtlikkusest. Arutluse all on kirja visuaalne välimus, toon, informatiivsus, arvutiviisakus. Praktilised harjutused annavad võimaluse omandada võtteid tulevikuks. Rühmatööd ja arutelud annavad võimaluse läbi oma emotsiooni saada ise ja anda teistele tagasiside väljendusoskuse mõjust. 

Image

 

"Pole vaja olla sõltuv ja järeleandlik patsient. Hakka ise enda arstiks!"

~Epictetus~

Lisainfo ja tellimine:

E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud , E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud , E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud

Smile Koolituspõhimõtted

Smile Koolitusteemad

Smile E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud

Smile Raamatud

Smile Harivad artiklid

Viimati uuendatud 07. aprill 2015