18.12.2010 kalamehed rannal

Trüki

Bookmark and Share

Õues + 30 varjus. Hommiku kell 8.00 basseinivesi nii külm, et prrrrrrrrrrr. Lõunal jalutasime Joonasega rannas. Kella 2 paiku panid kalamehed võrgud merre ja siis hakkasid edasi, tagasi sõites kõva lärmi tegema tagudes suurte puukaigastega üks ühelt ja teine teiselt poolt vastu paadi äärt. Paar tundi kolistamist ja võrgid korjati kokku... Vesi oli soe aga sogane. 

Mere ääres tasub käia erinevatel kellaaegadel ja jälgida rannaelu. Hästi põnev!

Peale panchakarmat mühinal langenud kaalu on raske hoida. Tunnen, kuidas pekikiht kohe kasvab, kui luban endale sööki. Kusjuures ei ole vahet, mida söön.

Merekarbid praadisin vähese ghee, sinepiseemnete, küüslaugu, rohelise paprika ja sibulaga ära. Lisasin vett ja kookosehelbed. Keegi ei söönud. Mina ka mitte. No ei ole need molluskid minu toit... Aga lillepottides on nüüd hulk ilusaid teokarpe ja ei pea neid ükshaaval mere äärest otsima, vaid sai kergema vaevaga korraga kohe 120 poolikut :) Vicky otsustas jaanuari Tallinnas tööd teha  (india peamassaaz jaanuaris Eestimaal) ja mina sõidan 06. jaanuar rongiga 850 km kugusele Kochini - Keralasse, et seal Eestist saabuvatele koolitajatele toeks olla, ise koolitada ja kirjutada raamatut Keralast - ajurveeda sünnipaigast ja maagide kodukohast...