Koolitajad/ Trainers Kakonsultatsioonid http://localhost/archive/koolitajad/index.html Wed, 07 Sep 2016 18:21:37 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management et-ee Merike Karro http://localhost/archive/merike-karro/menu-id-102/index.html http://localhost/archive/merike-karro/menu-id-102/index.html Väike Nõid Meery (Merike Karro) on lihtsalt üks väikene hea nõid, kes on tugeva tundlikkusega, selgelt nägemise võimega ja taimemaailma tervendamisjõu usku.

Meery on tervendaja ja meigikunstnik, kelle jaoks on oluline inimese välimise ja sisemise ilu tasakaal.Merike-Karro_Meery

 

Meery pakub teraapiat, konsultatsioone, koolitusi, energeetilist puhatust ja naiste saunaõhtutele naiselikkuse väe rituaale.

Valikus on: 

  • kvantpuudutus (tervendamismeetod keha ja vaimu tasakaalustamiseks)
  • Energeetiline puhastus (inimese tasakaalustamine, ruumide puhastus)
  • konsultatsioonid kaartide ja selgeltnägemise abil, kui elu on puntras või tervisehädad kimbutavad
  • Naiste saunaõhtud - naiselikkuse rituaali läbiviimine naiste saunaõhtutel, mis kasvatab naiselikkust
  • india pea- ja näomassaaž ICM, mis aitavad stressi ja tervisehädade korral (Meery on ainus inimene Eestis, kellel peale indialase Vicky on ametlik luba Vicky India pea- ja näomassaaži ICM koolitusi läbi viia. Lisainfo siin: India peamassaaž ICM)

Meeryt võimalik kutsuda tõsisemat laadi vaimsest arengust ja eneseabi võtetest huvitatud inimestele koolitusi läbi viima ja lõbusatele üritustele värvi andma ennustaja, kaardimoori ja naiste saunarituaali läbiviijana.

 

Kontakt:

00372 553 4209
merike.karro@gmail.com

 

Kvantteraapia
Kvantpuudutus on tõhus meetod, mida saab kasutada näiteks:

  • seljavalu vähendamiseks
  • luustiku kõverduste ja nihete puhul
  • organite töö tasakaalustamiseks
  • näärmete töö parandamiseks
  • lihasvalude vähendamiseks
  • stressist taastamiseks
  • depressiooni ja muude vaimsete probleemide loovutamiseks.

Kvantteraapia on tervendamismeetod keha ja vaimu tasakaalustamiseks. Seansiga suurendatakse elujõuenergiat. Terapeut kasutab hingamis- ja meditatsioonitehnikat. Ta viib enese energia väga kõrgele sagedusele ja läbi sellise oskuse, tasakaalustab kliendi energeetikat. Kõikide inimeste keha oskab end ise ravida. Vahel on aga vaja välist energiat, sest endal on jõud otsas. Tervendajaks on inimene ise.

Seanss kestab 1 tund. Soovituslik võtta 7 seansi, intervalliga 1 kord nädalas. Abiks on ka ühekordne seans ja vajadusel lepitakse kokku pikemaajaline teraapia.

Hind 25€/ 1 seanss

India näo-ja peamassaaž ICM
Energeetiline raviseanss, mis koosneb erinevatest massaažitehnikatest põhinedes peamiselt India peamassaažile, champile. Champi on ajurveerda tarkusest välja kasvanud massaažiliik, mida peetakse üheks paremaks lihaseid lõdvestavaks massaažiks - lõdvestus toimub pealaest jalataldadeni. Lisatud on ka metameditsiiniline lähenemine. ICM aitab kaasa:
emotsionaalse stabiilsuse saavutamisele
kuhjunud pingete vabastamisele
energeetiliste blokkide likvideerimisele.


ICM tulemusena:

  • paraneb sooritusvõime sh mälu ja õpitulemused
  • avanevad mingil põhjusel blokeeritud loomingulised võimed
  • lahenevad näiteks elulised ja ärilised probleemid
  • paraneb juuste struktuur
  • aeglustub juuste hallinemine
  • paraneb silmanägemine.

ICM hõlmab õlavöötme, käsivarred, kaela, pea ja näo. Massaaži tehakse õliga, istuvas asendis.
Juukseid on soovitav pesta mitte enne kui 2 tundi peale massaaži.
Seansile tulles võta kaasa kilemüts ja pearätik või müts. Oluline on mitte juua alkoholi enne ja peale massazi vähemalt 24 tunni jooksul ja vältida külmetumist sh tuul ja ujumine. Enne ja peale massaazi juua rohkelt vett ja taimeteesid ilma suhkruta.
Seansi pikkus umbes 30 minutit. Soovituslik võtta 7 seansi, intervalliga 1 kord nädalas. Sobivuse ja meeldivuse korral ei ole välistatud ka pikemaajaline teraapia.  
Hind 18€/ 1 seanss

Nõustamine kaartidega

  • Taro´t kaardid
  • Inglikaardid
  • Taimekaardid
  • Ruunid

Smile praktilised ja huvitavad koolitused ja konsultatsioonid

Smile huvitavad artiklid

Smile lihtsad, praktilised ja värvikad raamatud

]]>
katrin.aedma@gmail.com (Katrin Aedma) Koolitajad Tue, 27 Oct 2015 19:59:27 +0000
Raivo V. Raam http://localhost/archive/raivo-raam/menu-id-102/index.html http://localhost/archive/raivo-raam/menu-id-102/index.html Joogikoolitus-konjakikoolitusSündinud küll Tallinnas, on elu ja õpingud mind viinud paljudesse kohtadesse siin maamunal, sh enamikesse endistesse liiduvabariikidesse ja Euroopa riikidesse, samuti Aasiasse, Aafrikasse ja Ameerikasse.

Lisaks Tartu Ülikoolile olen majandus- ja ühiskonnageograafiat õppinud ka Bratislava Majanduskõrgkoolis ja Šveitsi vanimas ülikoolis Baselis. Kõik see on rikastanud minu maailmapilti, arendanud arusaamu erinevatest rahvastest, kultuuridest ja religioonidest.

Minu paljude muude hobide kõrval on lapsest saadik eksisteerinud kaks märksõna – loomad ja veinid!

Saan edukalt hakkama nii võõra rotweileri kui tundmatu viinamarjasordiga. Olin tõenäoliselt esimesi nn kodu-eestlasi, kes muretses piiride avanedes endale H. Johnsoni Veiniatlase ja tegi veinimessidel degusteerides selgeks Merlot´ ja Cabrnet Sauvignoni erinevuse.

Teatud vanuses tekib oskus ja kogemus midagi teistele õpetada. Esimese veinikoolituse viisin läbi alles 35.-aastaselt, kui olin eelnevalt ära degusteerinud ca 2500 veini...

 

Smile Veinikoolitused

Smile Joogikoolitused, konjaki koolitus jm

Smile Kultuurierinevuste koolitus

Smile Turism, makromajandus - koolitus

]]>
katrin.aedma@gmail.com (Katrin Aedma) Koolitajad Mon, 21 Oct 2013 20:21:46 +0000
Koolitaja Katrin Aedma http://localhost/archive/koolitaja-katrin-aedma/menu-id-102/index.html http://localhost/archive/koolitaja-katrin-aedma/menu-id-102/index.html Katrin Aedma on koolitaja, konsultant, kirjanik ja vabakutseline ajakirjanik. Tema suurimaks kireks on koolitamine ja kirjutamine psühholoogilistel teemadel. Teda huvitab kõik, mis puudutab nii inimese teadlikku kui alateadlikku käitumist. Ta on õppinud, kuidas inimestele parimal moel - lihtsalt, lõbusalt ja efektiivselt õpetada uusi teadmisi ja teadvustada nendega toimuvaid protsesse.Katrin Aedma

Katrin Aedma on värviline ja särav isiksus, loov, kaasav ja abivalmis, samas süsteemne, juhtiv ja sihikindel. Tema uudishimu ning analüüsiv ja uuriv meel on andnud talle võimaluse kogeda palju nii naise, ema, juhi, koolitaja kui vabatahtlikuna. Läbivalt on Katrin igas rollis huvitavate metoodiliste lähenemistega, vabameelselt konservatiivne ja demokraatlikult autoritaarne.

Haridus
Katrinil on kahekordne majandusharidus, bakalaureuse graad rahvusvahelistes majandussuhetes ja ärijuhtimises, mis on rahvusvahelisel tasemel võrdsustatud magistrigraadiga (5 aastat/ 300ainepunkti). Lisaks 3 aastat EPAs. Ta on õppinud põhjalikult nii organisatsiooni- ja personalijuhtimist, müüki kui teenindust, esinemis- ja koolitamisoskusi, andragoogikat ehk täiskasvanute koolitamist. 2010 aastal omandas Katrin Aedma peale 7. aastat kestnud põhjaliku koolitusprogrammi läbimist rahvusvahelise noorte juhtimisorganisatsiooni JCI Treeninginstituudi kõrgeima koolitaja taseme - ITF#134 (International Training Fellow, maailmas 134.-s ja Eestis esimene). Vaata, kuula intervjuud Katrin Aedmaga teemal koolitajaks saamine.

 

Katrin Aedma on tegev vabatahtlikes organisatsioonides ja aktiivne enesearenduses osaledes igal aastal mitmel rahvusvahelisel konverentsil, et laiendada silmaringi ja täiendada professionaalseid oskusi. Alates 2012 täiendab Katrin Aedma end Norras, on Eesti Selts Norras (ESN) juhatuse liige ja Norra Punase Risti liige olles abiks külastusteenistuses ja koolitades norra keeles uusi Punase Risti liikmeid.

Koolitusteemad
Katrini poole pöördu erakonsultatsiooniks, telli koolitus organisatsioonile või osale avalikul koolitusel, kui Sind huvitavad järgmised tulemused:

  • suurepärane esinemis- ja/ või koolitamisoskus
  • õppeprogrammide ja -materjalide disainimine (koostamine ja kujundamine)
  • teadlik elamine - arusaamine elus toimuvatest protsessidest
  • teadlik suhtlemine iseenese ja teistega - rahuldust pakkuvad suhted nii kodus, tööl kui sõprade ringis, edukas karjäär, märkimisväärsed tulemused
  • kvaliteetse teenuse pakkumine
  • tulemuslik müük
  • efektiivne enese juhtimine (ajajuhtimine, stressijuhtimine, emotsioonide juhtimine jm).

Koolitusmetoodika
Märksõnadeks on uudus ja loomingulisus. Katrin Aedma on saanud spetsiaalse väljaõppe koolitusprogrammide disainimiseks vastavalt etteantud tingimustele ja ettevõtte strateegilistest plaanidest lähtuvalt. Töötades ise juhina, on tal selge arusaamine sellest, kuidas organisatsioonid toimivad, tal on professionaalne arusaamine nii koolituse efektiivsusnäitajajatest, erinevatest mõõdikutest kui ka vajadusepõhisest koolitamisest.

Katrin Aedma kasutab julgelt rahvusvahelist praktikat, mille ta on kohandanud eesti õppijast lähtuvalt. Ta kasutab peegeldusefekti, shokiteraapiat jt võtteid, olles eelkõige tuntud interaktiivsuse poolest ja positiivse energia loojana. Oluliseks peab ta koostööd tellija ja koolitaja vahel, põhjalikku eel- ja järeltööd ning tulemuslikkust. Katrin Aedma on seisukohal, et koolitamine ei tohi olla ettevõttele kulu vaid peab olema investeering.

Katrin Aedma on teinud tänuväärset tööd jagades teadmisi teenindusettevõtte toimimisest ja arendamisest ning koolitamisoskustest Äripäeva Kirjastuse kahes käsiraamatus, olles nii Teeninduskäsiraamatu kui ka Arendus- ja koolituskäsiraamatu põhiautor ja autoritepoolne toimetaja.

 

Katrin Aedma on veendunud, et ei ole olemas ühtegi igavat teemat,

on ainult ebaprofessionaalsed esinejad!

 

Talle on hingelähedane kooliõpetajate, lektorite ja koolitajate toetamine nende vastutusrikkas töös, sest nemad on ühiskonna ühed suuremad mõjutajad.

Töökogemus
Katrin Aedma on töötanud 20 aastat juhina nii suur- kui väikeettevõtetes sh ka SEB Grupp ja Eesti Energia. Loonud ehitus- ja konsultatsioonifirmad, mitmed internetiportaalid (näiteks www.idamaa.com).
Koolitaja ja projektijuhina on Katrin Aedma töötanud üle 13. aasta. Ta on koolitanud seisuga veebruar 2015 enam kui 15 000 inimest ja läbi viinud üle  1000 koolituse nii Eestis kui ka seitsmes välisriigis (näiteks Norras ja Indias. Vt: koolitusi Indias: www.KaTraining.weebly.com)

Lektorina on Katrin Aedma jaganud oma teadmisi ja kogemusi Mainori Ettevõtluskoolis ja Tallinna Ülikoolis, aastaid teeb ta koostööd Rahvaülikooli, Marketingi Instituudi, AIESECi ja JCI-ga.
Katrin on koolitanud sellistes ettevõtetes nagu näiteks Eesti Loto, Haapsalu ja Rapla linnavalitsus, Lääne-Tallinna Keskhaigla, SEB grupp, Baltika Group, Indias Kerala ja Goa noorteorganisatsioonis JCI, Kannuri vanglas ja Norra ühes suurimas õlifirmas nimega Aker Solution.

 

Smile Katrin Aedma lisainfo kõrgkooli ja koolitaja dipomitega

Smile Vaata infot inglise keeles  ITF trainer Katrin Aedma

]]>
katrin.aedma@gmail.com (Katrin Aedma) Koolitajad Tue, 26 Feb 2013 21:55:59 +0000
Vladimir Gantsovski http://localhost/archive/vladimir-gantsovski/menu-id-102/index.html http://localhost/archive/vladimir-gantsovski/menu-id-102/index.html Vladimir_GantsovskiOlen sündinud 20ndal jaanuaril 1963-l aastal Valgevenemaal. Alates aastast 1972 elan Eestis. Abielus, kolme poja isa.

Rohkem kui  20ne aastase karjääri jooksul  tegelesin müügi, turunduse ja inimeste juhtimisega erinevates valdkondades omandades nii tehnilist, kui kah majanduslikku haridust. Mul on silmapaistvalt suured praktilised töökogemused erinevates organisatsioonides - erineva kultuuri, sotsiaalse tausta ja geografiilise asukohaga.

Pean väga oluliseks elukestvat õpet, mis võimaldab pidevalt olla kursis uute trendide ja suundadega. Tean kuidas eristada oluline ebaolulisest ja seda suurte informatsioonivoogude puhul, millega tuleb kõigil meil kokku puutuda iga päev.

Püüdes ennast pidevalt täiendada ja  koolitada, õppisin   psühholoogiat, juhtimise ajalugu erinevatel tasemetel jm huvitavat. Kogu teadliku elu jooksul tundsin suurt huvi vaimsest arengust, mis just viimaste 2.-3. aasta jooksul tõi kaasa uued teadmised ja võimalused.  Oma loengutes ja nõustamistes kasutan teadmisi, mis on pärit slaavlastest ja aarialastest esivanemate pärandist.

Nõustamine ja loengud aitavad inimestele aru saada ilmaruumi seadustest, mis on inimteadvuse aluseks. Nende seaduste tundmine aitab  leida teed enesetäiustamiseks, tervise häirete põhjuste selgitamiseks, isiklike probleemide lahendamiseks, tõelise mina ja armastuse leidmiseks. Igat jõudu Maailmakõiksuses on võimalik kasutada positiivsel, loomingulisel viisil. Kõik, mis varem oli jõukohane vaid nõidadele ja maagidele saab kättesaadavaks ja võimalikuks kõigile.

Pean ennast üldjoontes erinevatel tasemetel ja erinevate energijate harmonisaatoriks ja vaimse maailma ettevõtjaks.

Koos abikaasaga oleme  asutanud ettevõtte Aura Vision OÜ, mille missioon peegeldab ühiskonna kasvavat huvi isiksuse ja maailma parema tunnetamise vastu. Seetõttu oleme võtnud endale missiooniks tuua turule tehnoloogiaid, kaupu ja teenuseid, mis lubavad taasavastada inimese sisemaailma saladusi, et suunata isiksust oma elu harmoniseerimisele ning seeläbi saavutada õnne, edu ja tunda rõõmu oma eksistentsist selles maailmas. Aura Visioni põhitegevuseks on inimeste aurade jäädvustamine ja analüüs.


Aurafotot saab teha idamaa keskuses Humala tn 4.

Registeerimiseks helista 5822 7024, 513 2444 või saada meil info@idamaa.com

Koolituse Elav Elukaart kirjeldus on siin: Elav Elukaart

 

TUNNETA ENNAST JA MAAILMA NING ELA KIRKALT!

]]>
katrin.aedma@gmail.com (Katrin Aedma) Koolitajad Mon, 18 Jul 2011 07:37:22 +0000
Ellen Sternhof http://localhost/archive/ellen-sternhof/menu-id-102/index.html http://localhost/archive/ellen-sternhof/menu-id-102/index.html Ellen_Sternhof

Meditsiinilise haridustaustaga Eesti Punase Risti koolitusjuht, kes tegeleb esmaabialase töö kordineerimisega, tulevaste esmaabiõpetajate ettevalmistamisega ja esmaabiõpetajana üle 

10. aasta.

Ellen_SternhofEllen_Sternhof

]]>
katrin.aedma@gmail.com (Katrin Aedma) Koolitajad Sun, 03 Apr 2011 18:17:30 +0000
Inderjit Parwana http://localhost/archive/inderjit-parwana.html http://localhost/archive/inderjit-parwana.html In English please read here: Inderjit Parwana, ICM therapist.

Inderjit lühinimega Vicky on elanud Eestis 2009 aasta aprillist. 2013-2016 mai elas ta Indias ja Malaisias ja nüüd on taas tagasi Eestimaal. icm_inderjit_parwana_tere_tulemast.jpg

Vicky pakub: 

  • india pea- ja näomassaaži ICM
  • ICM koolitusi kõigile huvilistele
  • India reiside planeerimine, India lennu, rongi ja bussipiletite broneerimine
  • india astroloogia ja horoskoobid

Vicky on teinud üle 8000 ICM teraapia ja läbi viinud üle 20ne India pea- ja näomassaaži ICM koolituse nii Eestis kui Indias.

Ülevaate tema tagapõhjast saab siit: Inderjit Parwana ehk Vicky

 

Smile ICM koolitused

Smile Goa koolitused

Smile Idamaa info portaal: idamaa.com

Smile Inderjit Parwana in media (just some links)

Inderjit Parwana 1

Inderjit Parwana 2 (on the News in TV3)

Inderjit Parwana 3

Inderjit Parwana 4

Inderjit Parwana 5

Inderjit Parwana in the TV serial "Piirideta armastus"

 

Kontakt: InderjitParwana@hotmail.com

]]>
katrin.a.edma@gmail.com (Administrator) Koolitajad Mon, 26 Jul 2010 14:02:27 +0000
Ave Eero http://localhost/archive/ave-eero.html http://localhost/archive/ave-eero.html koolitaja-Ave-EeroAve kirjeldab ennast nii...

Sünnilt olen pärnakas, hingelt maa- ja looduselaps. Elukogemust on mul nats enam kui 45 aastat, akadeemilisi teadmisi omandatud psühholoogia, bioloogia ja pedagoogika vallas.

Suurimaks õpetajaks pean elu ennast ja suurimateks kingitusteks kohtumisi südamelt suurte ja hingelt sügavate inimestega.  

Inimesena kasvamise ja arenemise teekonnal olen kogenud haaravaid otsinguid ja vaimustavat leidmisrõõmu. Olen õnnistatud küllusliku eluga - mul on ]]> katrin.a.edma@gmail.com (Administrator) Koolitajad Tue, 11 May 2010 12:15:45 +0000 Helve Hennoste http://localhost/archive/helve-hennoste.html http://localhost/archive/helve-hennoste.html Normal 0 0 1 202 1156 9 2 1419 11.1282

Koolitaja Helve Hennoste on Äripäeva käsiraamatute keeletoimetaja, kelle töövaldkond on tekstide toimetamine ja korrektuur. Eelkõige praktikuna jagab ta oma tähelepanekuid ja nõustab kolleege. Keeletoimetaja töökogemust on Hennostel viisteist aastat, samuti on ta enam kui kümme aastat töötanud koolis õpetajana.

Koostöös Äripäeva koolitusosakonnaga on ta viimastel aastatel jaganud oma tähelepanekuid paljudele huvilistele Äripäeva koolitustel ja seminaridel.

Ta on läbinud justiitsministeeriumi korraldatud õigusaktide keeletoimetajate kursuse, toimetanud Euroopa Liidu ja Eesti õigusakte, SEB Panga, EMT ja kirjastuse Argo väljaandeid ning teeb koostööd Eesti Pangaga, Riikliku Eksamikeskusega ja kirjastustega Pilgrim ning Fookusmeedia.

Ta on toimetanud näiteks raamatud P. Raudkivi "Caesarist Tudoriteni. 1500 aastat Britannia ajalugu" (2001); I. Põltsami "Söömine-joomine keskaegses Tallinnas" (2002); T. Karjahärmi "Unistus Euroopast" (2003); T. Karjahärmi "Ajaloolase käsiraamat" (2004); M. Halliku, O. Klaasseni "Taaveti tähest Talibani langemiseni" (2004); EOK ametlikud olümpiaraamatud "Torino 2006. XX taliolümpiamängud" ja "Peking 2008. XXIX olümpiamängud", Robin S. Sharma "Lugu mungast, kes müüs maha oma Ferrari" (2007), "Pühamees, surfar ja tegevjuht" (2008), "Juhtimistarkus mungalt, kes müüs maha oma Ferrari" (2008), Richard Bransoni "Teeme ära. Elu ja äri õppetunnid" (2009).

Helve Hennoste kontakt:helve.hennoste@aripaev.ee

]]>
k.atrin.aedma@gmail.com (Matitest) Koolitajad Tue, 17 Nov 2009 20:30:43 +0000
Toivo Niiberg http://localhost/archive/toivo-niiberg/menu-id-102/index.html http://localhost/archive/toivo-niiberg/menu-id-102/index.html Normal 0 0 1 139 794 6 1 975 11.1282

Toivo Niiberg on mees ja isa, hauaniõppija, toivo_niiberg.jpgkirjanik ja koolitaja, aednik, bioloogia õpetaja ja loodusest õppija, psühholoog ja mõttetark, eestlane ja muidu tore inimene.

Smile Toivo sulest on ilmunud juba üle 50. raamatu ja mitte ainult sugude erinevuse teemal vaid ka bioloogia, zooloogia, toiduvalmistamise, umbrohtude kasulikkuse ja muudel huvitavatel teemadel.

Smile Tema oskus olla eriline, omapärane ja mitmetes valdkondades kodus, on lausa imekspandav.

Smile Toivo kiiksuga ja suhteliselt poheemlaslik suhtumine ellu ning samas üdini täpne, hoolitsev ja manitsev loomus loovad korraliku kontrasti, mis nii mõnegi inimese lihtsalt segadusse ajab.

Smile Toivo on olemas siis, kui teda on vaja ja siis, kui teda vaja ei ole.

Tema oskus vaikselt rutiini ruikaid punuda, on tuntud kõigile lähedastele.

Kirjanikuna on tal värvikas keelekasutus ja kalduvus riimitseda. Teadmistest, mida jagada, tal puudust pole.

toivoniiberg@hotmail.com
508 7119
Nõustamisteenust ja pingetest lõdvestust pakub firma Katriito!
]]>
katrin.a.edma@gmail.com (Administrator) Koolitajad Tue, 10 Nov 2009 14:59:23 +0000
Omamoodi Eriline Karismaatiline Katrin Aedma http://localhost/archive/omamoodi-eriline-karismaatiline-katrin-aedma.html http://localhost/archive/omamoodi-eriline-karismaatiline-katrin-aedma.html Katrin Aedma on positiivse eluhoiaku, sügava sisemise vaimsuse ja huvitavate lähenemiste ja interaktiivse koolitusstiiliga. Tutvustuse lõpus on lisatud lingid intervjuudest, mis on ilmunud Eesti meedias.


Katrin Aedmat võib julgesti kutsuda esinema konverentsidele, seminaridele ja infopäevadele, kus ta oma teadmiste, inimesearmastuse, karismaatilisuse, loovuse, üllatuslikkuse ja kaasamisoskusega paneb massid elama.katrin aedma punane.jpg

Smile Laialdased teadmised erinevatest valdkondadest,  mis põhinevad pideval enesearendusel, värvikal ja mitmekesisel elukoolil, 3.-l korral kõrgkoolis õppurina omandatud teadmistel, reisi- ja raamatusõltuvusel

Smile Koolitab, juhendab üliõpilasi, kirjutab suhtlemis- ja teenindusalaseid artikleid ja raamatuid. Näiteks koostöös Äripäeva Kirjastusega pandi alus mahukatele käsiraamatutele:

TeenindusKäsiraamat” teenindajale ja teenindusettevõttele, “Koolitus- ja arendusKäsiraamat” kõigile ettevõtetele personali arukast arendamisest. 2008 aastal ilmus uuendatud eesti & inglise keelne koolitusraamat iseõppijale: “Virtuaalse suhtlemise kultuur. Mida ma peaksin teadma meilietiketist?” ja 2009 põnev kiuksuga esimene psühholoogiaraamat sarjast “Mina ja Mehed” autori isikliku arengu valust ja mõnust… 2012 ilmus Mina ja Mehed 2. Aastal 2010 ilmus  Indiat tutvustav praktiline kogemuslik reisiraamat "14 päeva Goas." 2011 hakkasid ilmuma raamatud sarjast: "Avalik esinemine."

Koolitaja loomingu ülevaadet näed siit: Katrin Aedma looming

 

Smile Aktiivne ühiskondlikul tasemel olles noorte juhtide arenguorganisatsiooni JCI, Eesti Kvaliteediühingu liige kuni 2011 ja EAL - Eesti Ajakirjanike Liidu liige nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil.  

Smile Lihtne keelekasutus, paindlikkus, huvitavad ja innovaatilised ideed, loominguline ja lahendustele orienteeritud mõtteviis, põhjalikult läbimõeldud ja struktureeritud tegevused, emotsionaalne esinemine ja kaasamisoskus.

Katrin Aedma on Eesti esimene sertifitseeritud rahvusvaheline koolitaja (IG - International Graduate) ja alates 2010 (ITF - International Training Fellow),NLP ja Silva meetodi praktiseerija.

 

Intervjuud: Tark.ee, Päevalehes, Äripäevas, Postimehes, www.JCI.ee, Buduaar, JCI Treeninginstituut - VIDEO - kuidas saada koolitajaks, Osalemine TV 3 seriaalis: "Piirideta armastus."

 

Smile Katrin Aedmast veel

Smile Katrin Aedma looming

Smile Osaline ülevaade Katrin Aedma sulest ilmunud artiklitest: Eesti Artiklite Andmebaas

]]>
katrin.a.edma@gmail.com (Administrator) Koolitajad Sun, 05 Jul 2009 19:48:01 +0000
Per Stilling http://localhost/archive/per-stilling.html http://localhost/archive/per-stilling.html Per is a flower. He is working within the training field, with a focus on increasing the output of individuals, groups and companies. Per graduated with honors from ESCP-EAP in Paris (MBA) and Oregon State University in Oregon (M.sci. in Business). Behind him he has many years of experience within the ICT-field, but now focuses on training and organizational development. Per is currently partner of analogIQ.com, a company specializing in designing internal company training programs. Customers are found across the globe, and analogIQ services needs and wants in most industries.  Per Stilling is born in Denmark, but lives in Oslo, Norway. Per lives to train, and he has enjoyed doing this for more than 10 years, training several thousand employees, on 3 continents, 14 countries and counting. He is a certified course designer, and hence able to either build new courses from scratch, or adjust existing courses to fit new audiences.

Per Stilling is World Champion in Debating, from 2007. per_stilling.jpgCommunication is a driver in business and pleasure, and Per is interested in most aspects of communication. He enjoys networking and likes to help others make their name and person be known, in a positive manner. JCI has been a favorite hobby since 1998 and Per is a well known international trainer in this worldwide organization. In addition to JCI, Per enjoys physical challenges within biking, skiing and running.

Let me know if Per Stilling can assist you in any way.

Training Portfolio
Per Stilling offers a vast area of available trainings. Look here.
All trainings available from 1 hour to 6 hours. It is also possible to combine trainings.

Contact with Katrin Aedma or with Per Stilling +47 91662525

]]>
katrin.a.edma@gmail.com (Administrator) Koolitajad Wed, 26 Nov 2008 16:17:43 +0000
Ülle Kalvik http://localhost/archive/ulle-kalvik.html http://localhost/archive/ulle-kalvik.html on lõpetanud Tallinna Pedagoogikaülikooli Sotsiaalteaduskonna magistraatuuri, Tartu Riikliku Ülikooli psühholoogia eriala ja Tallinna Pedagoogilise Instituudi joonistamise, joonestamise ja tööõpetuse eriala.

Ülle on üle 30 aasta töötanud tegevpsühholoogina ja lektorina erinevates valdkondades – õppeasutused, laevandus, Tallinna Politseiprefektuur, Politseiamet, Harjumaa päästeteenistus, kriisiabi, Tallinna Linna Kliiniline Lastehaigla jt.
Smile Koolitusvaldkondadeks on kriisid ja nendega toimetulek, suhtlemine, isiksus ja selle arendamine.
Lektorina tegelenud politsei-, pääste- ja haridus- ja sotsiaalsüsteemis; teinud koolitusi parameedikutele; meremeestele toimimiseks kriitilises olukorras, linnaametnikele suhtlemiseks raske kliendiga ja analüüse laste seisundite kohta kohtule seoses lahutusega

Ülle töötab erapsühholoogina ja kriisinõustajana Tallinna Naiste Kriisikodus .

Temaga saab otse kontakti meili teel või telefonil: +372 521 7907

Ülle viib läbi psühholoogilisi suhtlemiskoolitusi erinevatele sihtgruppidele. Koolitused sisaldavad tajutegevusi, huvitavaid teste, olulist informatsiooni reaktsioonide põhjustest ja võimalikest tagajärgedest sisaldades näiteks järgmisi teemasid:

Embarassed ametialane läbipõlemine

Embarassed kriisid, kriisireaktsioonid, arengukriisid

Embarassed traumaatilised suhtlemisdistantsid, stress (toimimine organismis) ja sellega toime tulek

Lisaks loovuskoolitused, kriisikoolitused MS Revali Merekoolis, Häirekeskustes ja Tallinna Kiirabis.

Üllel on rikkalik elukogemus ja palju praktilisi näiteid elust enesest, mida ta värvikalt oma suurepärase väljendusoskusega inimesteni toob.

Ülle on ka kriisiolukordade psühholoog tugevate järelmõjude vähendamiseks.

Koolituspõhimõtteid loe siit ja küsi julgesti lisa.

]]>
k.atrin.aedma@gmail.com (Matitest) Koolitajad Sun, 23 Sep 2007 12:52:31 +0000
Raivo Piiber http://localhost/archive/raivo-piiber.html http://localhost/archive/raivo-piiber.html

Raivo Piiber – koolitaja, professionaalne sportlane ja edukate taganttõukaja

 

Koolitaja Raivo PiiberRaivo on lõpetanud 1985 aastal Türi Keskkooli, õppinud aastatel 1985 - 1986 Daugavpilsi Kõrgemas Lennuväeinseneride Akadeemias, 1988 - 1989 EBS-s rahvusvahelist ärijuhtimist ning aastatel 2000 - 2006 Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžis ärijuhtimist. Alates 1999 aastat tegev eraettevõtluses, on rajanud tänaseni tegutseva spordiklubi ja olnud selle tegevjuht aastatel 2007 - 2010, tegelenud kinnitusvahendite hulgimüügiga, kuid tänaseks päevaks on vaekauss selgelt kaldunud inimeste treenimise poolele, seda nii vaimselt kui füüsiliselt.

Aastatel 2011 - 2015 täiendas Raivo end Suurbritannias.

 

Raivo omab EKR (Eesti Kutsekvalifikatsiooniraamistik) kulturismi ja fitnessi treeneri V ning liikumisharrastuse treeneri V taseme treeneri litsentsi. Ta on treeninud ja juhendanud mitmed Eesti tippsportlasi (n kulturism/fitness, vabamaadlus, autoralli) ja tavaharrastaid ja koostanud üle 4000 toitumis- ja treeningukava. Raivo on ka erinevate spordi- ja meele-lahutusvõistluste/ürituste korraldaja ja tegutseb kulturismikohtunikuna.

 

1997 - 1999 hulgimüügiettevõtte juhataja ja müügipersonali koolitaja

1994 - 1996 müügijuht rahvusvahelises kontsernis Philip Morris

 

Ühiskondlik tegevus ja hobid

Alates 1999 tegev rahvusvahelise noortekoja (JCI-Junior Chamber International) liinis. 1999 asutas Pärnumaa Noortekoja ning olnud selle esimene president 1999 - 2000.

2001 Eesti Noortekoja asepresident, 2004 TOYP-direktor, 2005 müügi ja marketingi direktor, 2006 täidesaatev asepresident. Senaator (JCI eluagne auliige) nr 67537.

 

Raivo Piiber on mitmekülgsete hobidega – vabamaadlus (kahekordne meeskondlik Eesti karikavõitja, mitmekordne Järvamaa meister ja Eesti MV medaliomanik 1982 - 2006), mõned medalid jõutõstmisvõistlustelt ning hulgaliselt auhindu treenerina.

Lisaks on Raivo Piiberi hobideks kulturism, sumo, sukeldumine, mäesuusatamine, fotograafia ning nii enda kui teiste koolitamine. Aastatel 2008 - 2010 oli Raivo hinnatuim bodyfitnessi treener Eestis.

 

Tegevus koolitajana

Raivo on edukalt läbinud 2004 JCI Treeninginstituudi koolitajate väljaõppe Rootsis ja JCI rahvuskodade juhatuste koolituse Nordic Academy 2005 Lätis.

Koos professionaalse rahvusvahelise haardega koolitaja Katrin Aedmaga koolitatakse teemadel tervislik ja tasakaalustatud toitumine, treeningud jõusaalis, suhtlemine teiste ja iseendaga sh meeskonnatöö. Koos pakutakse ettevõtete (meelelahutuslike) spordiüritusi ja harivaid tervisekoolitusi. Raivo on klientidele abiks personaalsete toitumis- ja treeningkavade koostamisel.

Üks põnev ja hariv koolitus, mis on kasuks nii osalejale kui ka tellijale, on tervisekoolitus: Hõivatud kuid heas vormis ja õnnelik.

 

Esinemised ja publikatsioonid

Raivol on olnud mitmeid avalikke ja vähemavalikke esinemisi koosolekutel, koolitustel ja konverentsidel auditooriumile suurusega kuni paarsada inimest. Tema sulest on ilmunud eelkõige terviseteemalised artiklid näiteks sellistes väljaannetes nagu „Postimees“, „Ärielu“, „Pärnu Postimees“, „Naised“, „Tervispluss“, JCI Teataja“, “30+”, “60+”.

 

Treenimis- ja toitumisalaseid teadmisi jagab Raivo oma blogis, mille leiad aadressilt www.treenitargalt.ee

 

Smile Vaata meie koolitusteemasid: koolitused

Smile Koolituste tellimiseks saada päring: info@KaKonsultatsioonid.ee

Smile Loe lisa terviseteemadel raamatust: "Saleduse saladused hõivatud inimesele"

]]>
katrin.a.edma@gmail.com (Administrator) Koolitajad Sun, 23 Sep 2007 12:00:47 +0000
Ralph Eckhart http://localhost/archive/ralph-eckhart.html http://localhost/archive/ralph-eckhart.html Ralph Eckhart is a self employed Interim Manager, managing change- and turnaround projects for technical companies. He holds a degree in mechanical engineering as well as an MBA.
Ralph Eckhart, JCI
Ralph Eckhart

Ralph "has seen the industry", since he held management positions (permanent and ad interim) in over ten companies, mostly manufacturers of high tech equipment, ranging from small businesses to fortune 500 companies. His references include well-known companies such as MAN Turbo, Hilti, Sauber Petronas Formula 1 and Porsche. His expertise ranges from R&D through production and logistics to sales and turnaround management.

Born a german citizen in 1965, Ralph moved to Switzerland in 1999. He manages his own Zürich-based service company Interim Management Eckhart.

Ralph has been a JCI member since 2000, being quite active on an international level.

He has been a Certified National JCI Trainer since 2005.

Ralph is also a crazy and versatile Sportsman.

He is the senior world champion in Indoor Rowing 2006, 2007, 2008 - one of the physically most demanding forms of sport.

For more than 20 years, he has been a leisure time ski instructor. Ralph currently teaches rowing as perfect way to stay in shape in a very efficient way. While his personal workout takes only 3 to 4 hours a week, he still manages to stay at top athletic level, internationally. He is determined to pass on his knowledge of how this can be achieved to everyone who really likes to know.

]]>
katrin.aedma@gmail.com (Katrin Aedma) Koolitajad Thu, 24 May 2007 22:06:35 +0000
Katrin Aedma http://localhost/archive/katrin-aedma.html http://localhost/archive/katrin-aedma.html Prior to her current occupation, Katrin Aedma has held management positions in two of the largest Estonian companies, worked as leader from 1994 and as lecturer and coach from 2000. She was a Regional Branch Manager in the Union Bank of Estonia and a Customer Service Manager in the Estonian Energy Company (Eesti Energia AS).

Katrin Aedma
Katrin Aedma

 

She has developed a wide variety of projects such as "Enhancing customer service quality" which covered selection and placement of staff, development support for costumer-based products as well as the introduction and implementation of service support systems. In the field of coaching and motivation, Katrin has developed both counseling and certification systems and held lectures on internal regulations, quality management and data processing.

 

In the field of Customer Service, Communication and Personnel Management, Katrin manages training programs for organizations with scientific, cultural and industrial focus.

 

Her main training areas support personal and organizational development - self-examination, teaching and coaching, creative thinking, personnel management (personal branding etc), team building, public performance, customer service, organizational culture and presentation of ideas of management, E-mail etiquette, time-management etc.

In addition, she has supervised several seminar papers and lectured at Mainor University in Estonia on Service Psychology, Public Performance and Presentation Techniques.

 

Katrin is experienced in Consulting, mostly aiming at creating and implementing personnel management policies by using brainstorming techniques, as well as in Teambuilding Training. She is educated to run competence development needs analyses; build up different kind of courses and learning programs by herself and with specialists; teach, assist and supervise specialist-coaches; support departments in adopting effective learning strategies; build up the inner learning systems and produce different procedures.

 

Katrin is educated as a manager, studied international business, HR and quality management, worked with different nationalities and has been giving trainings as a communication trainer and trainer of trainers in different countries (Nederland, Spain, India – Kerala and Goa, Norway, Iceland etc).

Estonian-American Business Academy (EABA) (Estonian-American Business College) - Diploma Bachelor of Science degree in Business Administration, Manager.

Estonian-American Business Academy (EABA) (Estonian-American Business College - Diploma Bachelor of Science Degree in International Economic Relations, Economis.

Diplom_Katrin-Aedma

Diplom_Katrin_Aedma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

As a writer she has been main writer and editor for big handbooks (more than 500 pages).
Service Handbook giving great overview how to build up and run a good service company.
Training and Development Handbook showing the ways how coaches/ trainers/ teachers/ specialists and managers can deliver their knowledge in a best way.
Katrin Aedma wrote about e-mail etiquette, psychology of women and men and presentation skills.
Also she has been writing many articles about psychology for different management and women magazines, and newspapers.

Avalik_esinemine. Osalejate kaasamine Avalik_esinemine_Esinemishirm Avalik_esinemine_Lugude jõud ja kasutamine

Creation of Katrin Aedma

Katrin has been a member of Junior Chamber International (JCI) since 2003, she was Vice-President with the JCI Toompea Chapter in 2003 and Vice-President of JCI Estonia 2006. Her JCI Trainer level is IG (International Graduate) since 2009 and highest possible level as a trainer ITF#134 (International Training Fellow) and  honorary lifetime member since 2010.

Certified ITF 134, Katrin Aedma, JCI IRFShe had best teachers all around the world and program (7 years) made during many years of the best coaches and trainers from different countries!

 

 

JCI CAREER

2010 Best trainer & chapter magnet, honorary member & ITF #134

2009 JCI Presenter Assistant Trainer & JCI Trainer Assistant Trainer

2006 VP National JCI Estonia & EU project manager of JCI pre-trainings

2005 Vice President JCI Toompea

2003 Best candidate member & project manager

Katrin is a member of IFJ - International Federation of Journalists.

 

She can communicate in Estonian, English, Russian and Norwegian.

 

Smile What and how to order

Smile Photos - Kerala 2010

Smile Photos - Bangalore 2010

Smile Photos - Delhi 2008

Smile Articles and books from Katrin Aedma

]]>
katrin.aedma@gmail.com (Katrin Aedma) Koolitajad Thu, 24 May 2007 22:04:07 +0000