Ajurveeda massaaž Goas-päev 1

Trüki

Bookmark and Share

Täna alustasin 7-päevase ajurveeda massaaži paketiga - Holiday MIX "Happy Body & Mind" ehk siis puhkusekokteil nimega õnnelik keha ja meel...

Hommikul 9.30 olin kõpsti ajurveeda arsti nn kliiniku ukse taga. Seljas vaid pikk, õhuke kirju kleit, mis on küll kaunis, kuid juba ostes oli augukesi täis. Ja rätik õlgade peal... all ei midagi. Ma ei taha, et mu riided õliseks läheks :)

 

Eile käisin kehatüübi testi tegemas ja sain teada, mida ja kuidas peaks sööma/ jooma, kaua magama jms. 8-9 tundi peaks olema minu uni... paraku olen taas 4 tundi maganud. Pole siis ime, et kaal ei lange. Olen pitta-vata ajurveeda teooria järgi. Kehatüübi määramine ja arsti konsultatsioon on tasuta, kui võtta massaaž või massaaži- ja teraapia pakett.

Holiday-mix-dr.Prashant_Salgaonkar

Tänaseks määras arst keha koorimise ja massaaži. Õrn sissejuhatus. Kujutasin ette, et mind hakatakse liivaga nühkima, no midagi sellist olen kunagi Keralas ajurveedas kogenud... seda vist nimetati tookord tselluliidi raviks... Ei saa ütelda, et mul taolist asja on, kuid naha koorimine on oluline.

Devika - nii on massööri nimi, tegi vastavalt dr Prashanti juhistele 30 minutit koorimist ja tund aega massaaži. Kõigepealt aga pidin riidest lahti võtma ja mulle anti õhukesest riidest nn ühekordsed aluspüksid.

Koorimiskreem oli leebe ja jahe. Samas pesti see kõik maha sooja veega ja massaaži ajal sain aru, et jah, ikka kooriti küll. Polnud see nii leebe midagi.

 

Massaaž oli nagu rohke õliga sportmassaaž. Kõhuli, selili, nägu - see kõik pani magama. Siis istusin toolile ja sain ka natuke peamassaaži spetsiaalse õliga, mis mu üles äratas. 1,5 tundi läks lennates.

Mulle anti rätik, et saaksin enne kleidi selga tõmamist, suure õli maha pühkida. 

Väga mõnus on olla. Käisin rannas, praadisin end paar tundi, hüppasin ka dr Sudhindra juurest läbi ja nüüd koju puhkama. Vaja kodus pesuruumi seinal geko munad üle vaadata. Ehk hakkavad juba kuju muutma. Ootan poegi :)

 

Mulle meeldib peale massaaži seda ära kasutada, et keha on õline ja tõmbab päikest ligi.

Ülehomme on puhkusepaketi massaaž nr 2. Kohapeal selgub, millise teraapia arst mulle määranud on :)

Elu on lill!

 

Smile Ajurveeda massaaž Goas

Smile Kuhu minna Goas?

Smile Goa raamat, praktiline abimees Indiasse reisijale: 14 päeva Goas ja India näo- ja peamassaaži õppevideo

Smile Goa blogi

Smile FB grupp Goa uudised

 

Smile Blogi - Ajurveeda massaaž 1. päev

Smile Blogi - Ajurveeda massaaž 2. päev

Smile Blogi - Ajurveeda massaaž 3. päev

Smile Blogi - Ajurveeda massaaž 4. päev

Smile Blogi - Ajurveeda massaaž 5. päev

Smile Blogi - Ajurveeda massaaž 6. päev

Smile Blogi - Ajurveeda massaaž 7. päev

Viimati uuendatud 29. veebruar 2016