Jaatamistehnika

Trüki

Bookmark and Share

Allikas: Parasiil
http://parasiil.blogspot.com/
 
97'dal aastal käisin esimest korda USAs ja nägin seal esinemas konverentsil Scott Adamsit. Ega mina sel ajal ei teadnud, et see mees Dilbertit joonistab, hell, ma ei teadnud isegi, kes Dilbert ja Dolbert on, sest istusin ise "kuubikus" ja rabasin pimedalt tööd teha.

No okei, see selleks aga mehe nägin ära ja esimene pohhuismikübe tehismaailma reeglite suhtes oli külvatud. Krt, see on teine teema, Paananen püsi nüüd oma post'i algse mõtte juures eks!

Nii, Scott Adams kirjutab oma raamatus "Dilberti tulevik - kuidas lollus aitab 21. sajandil mõnusalt ära elada" jaatamistehnikast. Keegi käojaan oli talle rääkinud mingist idamaa enesessugessiooni põhimõttel toimivast ja universumi energiat kasutavast tehnikast, kus pideva jaatamise tulemusena võib saavutada endale seatud eesmärke mängleva kergusega.

Asi toimib nii - kirjuta iga päev 15 korda ühte ja sama lauset paberile. Kõik!

Eee, äää, ööö!!!

Okei mõned näited:
"MINA TIIT PAANANEN SAAN KOMBAINERIKS!"
"MINA TIIT PAANANEN SAAVUTAN INIMESTEGA TÖÖTAMISE KÕRGEIMA TASEME!"

Ära kirjuta midagi sellist:
"MINA TIIT PAANANEN TAHAKSIN OLLA ÕNNELIK"
või
"MINA TIIT PAANANEN SOOVIN KAHE KUU PÄRAST 90.000 KROONI, ET ÄRA MAKSTA MAKSUAMETILE EELMISE AASTA SOTSIAALMAKS"
Need laused on kas liiga üldised või liiga täpsed ja väljuvad nö SUURE KÄE hoomamispiirkonnast! Mis krdi SUUR KÄSI?

SUUR KÄSI on see keegi/midagi, kes/mis annab meile ette vastavalt meie tõelistele soovidele vastava elu sisu. Sisuliselt on maailmaruumis (siin mõtlen mitte ainult kosmost vaid ruumi meie sees, vahel, kõrval ja ka teisel pool maakera) kõik olemas, Sinu ülesanne on see endale sobiv üles leida ja samas anda SUURELE KÄELE ka märku, et oled seda midagi otsimas. See märku andmine käibki selle objekti ja Sinu sideme pidevas tugevdamises kuni SUUR KÄSI viib Sind Sinu eesmärgiga kokku!

Mõni kutsub seda juhuseks, teine oskuseks olla õiges kohas õigel ajal, kolmas "pure luck", neljas "self fulfilling prophecy"!


Minu katsetused ja saavutused

No ja tehnikaid on mitmeid tegelt. Kirjutamine istub mõnele, ma olen kasutanud teisi ka.
Mõned näited töötanud metoodikatest ja sellest, mida olen saavutanud:

  • 98dal aastal avanes mul võimalus endale soetada ametiauto. Juba varem oli arvuti desktopile pannud Hyundai Coupe pildi , see oli selline kick-ass odav sportauto (pigem välimus siiski). Mul avanes paari kuu jooksul võimalus endale soetada ametiauto tööjuures ning sõber leidis Pärnust näituseauto, mille sain 30.000 krooni odavamalt koos 16" velgedega. No töötas noh!
  • 2003dal aastal tuli mõte, et peaks ikka vist lenduriks proovima saada. Olin juba erapiloodi koolitusel ja hakkasin kirjutama paberile lauset: "MINA TIIT PAANANEN TAHAN SAADA AMETIPILOODIKS"! Mõne nädala möödudes ilmus kuulutus, et Aero Airlines otsib piloote. Mul oli konkreetne võimalus oma kandidatuur üles seada, sest võeti ka täiesti piloodikogemusteta inimesi sinna. Oleksin kindlasti testid läbinud ja koolitusse pääsenud, kuid eriti pingsa järelemõtlemise tulemusena otsustasin, et minu püstitatud eesmärk oli väär. Ma ei taha ametipiloodiks, vaid pigem tihti lendavaks erapiloodiks. Pidev ühe liini kruttimine pole siiski see, mida ma enda tulevikus näeksin.
  • 2005 kevadel hakkas mu 3 aastat teeninud Compaq lõpuks ära väsima. Kõvaketas ja DVD olid juba väsinud aga pidin ikka järjest rohkem ootama selle taga, et arvuti oma kõristamised kõristatud saaks jne.. Tegelt 256 RAM lihtsalt ei piisanud enam. 100 asja korraga lahti jne... Hakkasin unistama mac'ist. Raha polnud, et ise endale arvuti muretseda. Hakkasin otsima töölt võimalusi upgradeda. Riputasin desktopile Apple Powerbook 15" pildi. Siis selgus, et parajasti oli protsessori speedpump käimas ja hinnad langesid pisut. Varsti leidsin ka raha masina ostuks ja kuu aja pärast olin 100% oma asjadega maci peale üle kolinud. Kõik töötas, kõik ühildus, probleeme polnud.
  • 2005 aastal tegin ka ühe asja ja kuu aja pärast see täiesti endalegi ootamatult juhtus ning täna panen käe alla paberile, mis mu järgnevad 4 aastat paika paneb ja loodetavasti tähendab palju nii kogemustes kui kvantiteedis. Aga ma ei saa sellest veel rääkida (osad teavad niikuinii tegelt)


Seega, mulle pole vaja enam tõestada selle jaatamistehnika toimimist, see töötab ja ma kasutan ning saavutan oma eesmärke!
Edu ka teistele!

 

PS: Scott Adams, kui ta oli modemite paigaldaja mingis USA telekomis, kirjutas lause:
"MINA SCOTT ADAMS TAHAN SAADA MAAILMAKUULSAKS KOOMIKSIJOONISTAJAKS!"

 

Siin videos selgitatakse teaduslikult ära mõttejõu tugevus. Oluline on keskendumine. Tea, mis tahad, usu, et see on Sul juba olemas, tegutse ja saad selle!

Dim lights Embed Embed this video on your site

***

Kui artikkel meeldis ja tahad lisa lugeda, siis igasuguseid huvitavaid nõuandeid leiab järgnevatest raamatutest.

Mina_mehed_1_kaanefoto1 Mina-ja-Mehed-2 Mina-ja-mehed-3

Avalik_esinemine. Osalejate kaasamine Avalik_esinemine_Esinemishirm Avalik_esinemine_Lugude jõud ja kasutamine

Huvitavad ja arendavad raamatud!

Viimati uuendatud 16. oktoober 2015