Kuhu minna Goas

Trüki

Bookmark and Share

Goas on palju kohti, kuhu minna. Osad olen neist ära toonud raamatus: "14 päeva Goas", mille leiab raamatukauplustes, osa kodulehel www.idamaa.com.

On kohti, mis juurde tekivad ja need, mis kaovad.

Ajurveeda massaazid 10% soodsamalt!

 

Sain dr Sudhindraga kokkuleppele, et neile, kes kodukalt endale välja prindivad ajurveeda sooduskupongi, on massaazid 10% soodsamalt. Ja see on ikka päis kobe summa. Kui üks 2. tunnine massaaz maksab 2000 ruupiat, siis on 10% ju lausa 200 Rs. Selle raha eest saab näiteks 10 naani, 1-3 lõunasööki. Kui võtate nädala jagu massaazi ja iga päev vähemalt 1500 Rs massaazi, siis teeb see kokku 7x1500 ehk siis 10500Rs ja sellet 10% on juba 1050 Rs... ehk kolm ilusat kleiti :)

Nimelt tuleb siis kupong kaasa võtta ja arsti juurde minna, arstile anda. Siit saad trükkida kupongi: ajurveeda sooduskupong.

 

Mina ise olen Goas sellel hooajal ainult esimese otselennu saabumise ajal, kuid siis lähen ringreisule ja mine tea, äkki koos Vickyga juba jaanuaris koju Eestimaale, et jõuaks kõik tööd ja tegemised joone peal hoida. Sellel aastal on siit opereerimine ikka päris piinarikas... kes viib raamatud trükikojast raamatupoodidesse, kes DVDd laiali jne, jne, jne...

 

Võlumaa Buddha Arts

Käisime lõpuks india imelise mööbli ja kujude kaupluses, mida olime kaua-kaua vaid tuledesäras imetlenud.

Budda_Arts_11

Sinna on võimalik minna taksoga, kuid ka jalutada, kui hakata minega Baga ristilt mööda Baga teed (Baga Road) Baga poole ja muudkui otse kõndida, kui tee teeb kurvi vasemale, siis mitte vasemale randa minna vaid ikka edasi otse üle Baga silla. Kui sillast üle, siis pöörata paremale ja kõndida alla km.

Budda_Arts_21 Pood jääb paremale ja on kahel korrusel. Ka õu on kujusid täis. Peremees on sügav Osho austaja, Delhis elav sikh, kes hooajal ikka ise kohal on ja lõunat tema oma poes ei pea. Pood on kogu aeg lahti. Ta ütles, et on ka Eestisse laevakonteineriga klientidele kaupa saatnud.

Imeline, milline kollektsioon erinevaid kujusid ja nii vanaaegset kui vana stiiliga üle India ja Nepaalist kokku kogutud mööblit. Vauuuuuuuuuuu! Sinna poodi jääks elama...

Budda_Arts_Manjit1

Poe nimi on Buddha Arts, House of Handigrafts. Aadress Baga River Road, Arpora. Telefon 0091 98 2248 7334 ja peremehe nimeks on Manjit (loe Manzit) või siis lihtsalt Tommy. 

Kui meeldivad tiibeti turul igasugu nikerdustega lukud ja kujud, siis võiks teada, et enamus neist on pärit mitte Tiibetist vaid just nimelt Manjiti poest. Kui tahate suuremal hulgal väikseid suveniire kaasa osta, saate neile ka soodushinda. Kui ei taha midagi osta, minge lihtsalt imetlema! Soovitan soojalt!

 

Cool Huvitavat ja harivat lisalugemist leiad kogemuslikust reisi- ja käsiraamatust: "14 päeva Goas"

Viimati uuendatud 22. september 2013