Hampi tuk-tuki poiss

Trüki

Bookmark and Share

Hampi Vaike ja Eva tulid Hampist. Otsustasid, et lähevad seiklevad ja pileteid Vicky neile ei ostnud. Hampi rong läheb Margaost hommikul 7.45, sõidab umbes 7,5  tundi ja 352km. Candolimist Margao rongijaama sõidab umbes 1,5 tundi ja maksab see lõbu taksoga 800-1000 ruupiat. J

aamast ostsid naised tavalise vaguni pileti (84 ruupiat), istusid sleeperisse e magamisvagunisse ja kui kontroll tuli, tasusid piletivahe, (80 ruupiat) kuid tavalises magamisvagunis võib juhtuda, et magamiskoha asemel on sul ikkagi vaid istumise koht. Nii oligi.

Oli paha ja ebamugav see pikk reis üle elada. Soovitus siit: kui reis on juba üle 4 tunni, osta piletid ette kas siis 1AC, 2AC või 3AC vagunisse, maksa rohkem ja naudi sõitu.

 

Hampi_kaart Hospet on rongipeatuse nimetus, kus väljuda tuleb. Naised kargasid viimasel hetkel perroonile, kuna sisenenud reisijatel olid nende istekohad ja tekkis segadus.

Edasi tuk-tukiga hotelli. Õnneks oli rongijaamas mitu tuk-tuki meest oma leiba teenimas ja tänu Sollele oli naiste Hampi kogemus võrratu. Noormees oli neile nii autojuht kui giid. Solle saate tellida numbril 0091 94 8293 9867. Noormehe abivalmidust, viisakust ja tema teadmisi Hampi kohta, kiitsid naised ülivõrdes. Hampis on osa vaatamisväärsusi tasulised st piletiga. Pilet hoidke alles, sest teise kohas võib kehtida sama pilet. Hind 250 ja väike rongike 20 ruupiat.

Kokku on piirkonnas umbes 25 km huvitavaid varemeid ja suurepärane, kui on Solle moodi tuk-tuki sõber, kes abiks. Kõike ühe päevaga ei jõua.

Tagasisõit toimus järgmisel päeval ööbussiga. Solle näitas, kuskohast saab piletid ette osta, sest muidu ei olevat kindlel, et pileteid jagub. Ja buss oli täis. Buss oli NON AC ja pilet ühele ligi 1000 Rs, lihtsam on osta ette ka bussipilet ja AC bussi. Buss sõidab ca 9 tundi ja jõuab hommikul Mapsasse, kuskohast tuleb takso võtta.

Kokku läks see lõbu ühele inimesele iseseisvalt ligi 3500 ruupiat. Järeldus - kasulikum võtta reisibüroost organiseeritud reis, kui see on samas hinnaklassis.

Hampisse tasub igal juhul minna, sest Eva saatis saabumisejärgsel õhtul sõnumi, et siin on nii hea, nagu oleks koju jõudnud :)

Viimati uuendatud 19. märts 2011