8.12.2010 detox päev 3

Trüki

Bookmark and Share

Täna on juba päris hea. Kuid hõistata ei saa. Jalutasin väljas ja jalad olid kui makaronid. Eile sõin hommikusöögi ja siis 2x sodiks keedetud lillkapsast. Lisaks peale igat söögikorda kollane pulber. Jagub tänasekski. 1 tl peale sööki sooja veega. Küll on vastik. Surun nina kinni ja kulistan alla.

10.30 arsti juurde. Arst katsub pulssi. Doshad ei ole tasakaalustunud, gheed veel ei saa. Ok. Mis siis ikka. Istudes näomassaaz aloe vera kreemiga, siis peamassaaz, appi, juuksed taas rasvaseks!


Pikkade tõmmetega tugev õlimassaaz üle keha ja shirodara. Koju. Tänane söök - kaks väikest kausikest basmati riisi ja mungoa tummi. Ise keedan. Kui siin oma elamist ei ole, siis tuleb supile arsti juures järgi käia. Ise tehtud on täiesti hea ja söödav. Natuke kurkumi ja soola panen ja värsket tilli ka. Ja tunnistasin arstile, et patustan igal õhtul poole tassi piimakohviga. Ta kiidab, et peaasi, et alkoholi ei joo ja rasket toitu ei söö. Eks paistab, mis saab homme. Täna palusin juba medium, mitte tugevat massaazi ;)

Smile Goa blogi

Viimati uuendatud 11. jaanuar 2011