Motivatsioonikoolitus õpetajatele

Trüki

Bookmark and Share

Koolitus toimub ideaalis välismaal ja kestab 7 päeva.

Läbitakse teemad:

  • Õpetaja kui ema, isa ja iidol teacher.jpg
  • Sõbralikud suhted lapsevanematega ja vanemate kaasamine
  • Interaktiivsed õppemeetodid
  • Erineva temperamenditüübiga õpilase omapärad
  • Psühholoogia valdkonda puudutavad võtmeteemad, mis kohapeal selguvad

Lisaväärtuseks suhtlemisvõimalus kolleegidega, info vahetus ja tööalaste kontaktide loomine.

Toimub kohalike koolide/ lasteaedade külastus. Osalemine tundides.

Sobilik tulemuslike töötajate motiveerimiseks ja väärtustamiseks. Lisaks uutele teadmistele, mida rakendada igapäevatöös on võimalik maha laadida vana energia, hetkeks igapäevatööst eemalduda ja värske energia ja uute ideedega tööpostile tagasi tulla.

Kutsu kolleege ja teavita ülemust. Saada neile info meilile! 

Smile Koolituskalender

Smile Idamaa infoportaal www.idamaa.com

Õppereisi teemaks võib olla võõrkeelsete laste integreerumise abistamise võtted. Teema sobib õpetajatele/ kasvatajatele.

Näiteks õppereisil Tenerifele vaadatakse, kuidas Tenerifel saadakse hakkama võõrrahvustest laste integeerimisega. Tenerifel on suur rahvaste liikumine - tullakse ja minnakse ning tundub normaalsena, kui poole veerandi pealt lisandub klassi kohalikku keelt mitteoskav laps Hiinast, Indiast, Inglismaalt, Eestist... vms. Samuti on tavalised lahkumised õppeaasta keskel.

Koolikorraldus on Hispaanias erinev Eesti omast. Näiteks 3 tundi kestavad järjest tunnid, 15 min vahetund, 3 tundi õppetööd ja koju. Kodutööd tavaliselt ei jää, koolis õpitakse aga hoolega. Lisaks peab igaüks pilli mängima ja flööt on koolivarustuse hulgas kohustulik. Süüa koolis ei anta ja vesi peab alati kaasas olema. Lapsevanemad tavaliselt saadavad lapsi kooliteel, väravad koolide ümber on suletud ja kergesti koolile ligi ei saa. Õpetajad inglise keelt üldjuhul ei oska (va inglise keelsed koolid) ja võõrkeelsetel lapsevanematel palutakse tõlgiga koolis asju ajada. 

Viimati uuendatud 21. oktoober 2013