25.11.2010 teine India pea- ja näomassaazi koolitus Goas. Hommikul alustame kell 10:00. Kõik rõõmsad.
Heli-Aime ja Eha praktikapäeval ja Kristina uusi oskusi omandamas. Hommikul treening, lõunal india toidu valmistamise õpe. Igaüks saab ka ise käed külge panna, et pakkida ja rullida parathasid e India üht tuntud lameleiba (flat-bread), mis pärit punjabi köögist. Parathasid (parantha) e otsetõlkes küpsetatud jahust kihte on kerge teha - vesi ja jahu ja sool. Oluline on õige valmistamise viis, gheega lengimine e pakkimine nagu lehttaigna puhul...
Taignakihtide pakkimisel võib vahele panna nii köömneid, küüslauku, kurkumi, kartulipudru (aloo), kui ka lihtsalt natuke gheed... Sööme ja kiidame. Jälle koolitus - praktiseeritakse hoolega. Mis siin Goas viga koolituda, kui koolitusruum on suur, ilus ja õhurikas, kõigil soe, päike ja hea seltskond teevad tuju heaks. Kristina saab päeva lõpus tunnistuse.
Heli-Aime ja Eha on astunud suure sammu Silversertifikaadi suunas. Kõik on lisaks õppinud parathasid küpsetama :)
Lisainfo ja registeerumine:
E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud
või 99 7527 8486
Teenused Goas
Goa blogi
Raamat: "14 päeva Goas"
Paratha retsept
India toidu retsepte
Paratha valmistamise video (aloo paratha e kartuli paratha e kartulipudru täidisega valge leib, mida süüakse curdiga e maitsestamata jogurtiga. Head isu!)
|
Viimati uuendatud 15. mai 2015 |