II Teenindajate Arendusseminar: Tee vahetu ja pingevaba teeninduseni

Trüki

Bookmark and Share

27.04.2005

II Teenindajate Arendusseminar: Tee vahetu ja pingevaba teeninduseni

Toimumise koht

Uniquestay hotell, Tricky Antsu kõrts
Paldiski mnt 1

Korraldaja

Tallinna Konverentsid

Osalejad

57

Esinejad

Katrin Aedma, KA Konsultatsioonid / Invicta; Signe Israel, Sampo Pank; Karneliia Press, Meta-Profit; Magit Järva, Margus Alviste, MTÜ Meistrite tee; Kristiina Tinn, Rimi Eesti Food AS

Jätkuseminar veebruaris toimunud I Teenindajate Arendusseminarile: Kliendi kultuuritaust kui hea klienditeeninduse hirmufaktor´.
Keskenduti nõustavale/konsulteerivale teenindamisele, avati selle olemus ja eesmärgid ning jagati soovitusi, kuidas nõustavas teenindussituatsioon tulemuslikult mõlemat osapoolt rahuldavat ehk win-win tulemust luua.

EKSPERIMENT "ERISTUV TEENINDUS"
Kuidas ma teeninduselamusi otsimas käisin?
MTÜ Meistrite Tee
Margus Alviste, Margit Järva, Katrin Aedma

INTERAKTIIVNE TÖÖTUBA "Kas raske klient või kogenematu teenindaja?"
Katrin Aedma
Inimesed on erinevad, see on teada asi, mille üle ei tasu pikalt diskuteerida, samas, kuivõrd me me inimeste erinevust arvestame? Kas meie käitumine muutub vastavalt inimesele, kellega suhtleme? Kas meie teenindusstandardid on üles ehitatud arvestades erinevaid inimtüüpe või on meie teenindusruumis arvestatud sellega, et erinevatel klientidel domineerivad erinevad mõttemudelid - visuaalsed, auditiivsed või kinesteetilised? Kas selle erinevusega info vastuvõtmisel on arvestatud ka meie teenindus- (müügi-)protsessis?
J.W. Goethe on kunagi ilusasti öelnud igihalja mõttetera: "Ei piisa sellest, et teatakse - teadmisi tuleb ka rakendada. Ei piisa sellest, et tahetakse - tuleb ka vastavalt tegutseda."
Koostöös leidsime vastused neile küsimustele ja vaatasime, kuidas siis tegutseda nii, et oma teadmisi inimest erinevustest rakendada. Igaüks sai jagada kogemust, küsida küsimusi ja leida uusi ideid, mida igapäevatöös eksperimenteerida parema tulemuse saavutamiseks.

Moderaator

Kristiina Tinn, Rimi Eesti Food AS koolitusspetsialist

Viimati uuendatud 30. märts 2008