prev
next

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



Veinikoolitus

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Koolituse läbiviija  Raivo V. Raam

Koolitus on mõeldud neile, kel veidi sügavam huvi viinamarjajookide vastu kui tavainimesel Eesti oludes. Aeg on siinmailgi edasi läinud ja enam ei piisa sellest, kui hotelli- ja turismimajanduse või restoranitöötaja vastab kliendi (või koduperenaise) küsimusele: "Millist veini chow mein'i kõrvale soovitate?" lausega: "Meil on punast  ja valget majaveini – kumba soovite?".

Raivo_Raam

Veinikoolitusi on tegelikult kümmekond, teemad üles ehitatud sõltuvalt osaleja senistest teadmistest ja kogemustest veinimaailmas.

##

On võimalik tellida koolitus “Veinide ABC” või võttes aluseks kas viinamrajasordid (näit erinevate piirkondade Chardonnay’d või Merlot’d) või hoopis käsitleda piirkondi (näit Rijoa võrrelduna Bordeaux’ga). 

Teema sõltub aastaajast

Suvel pigem kergemad veinid, sektid, boolid jmt. Talviti punased või kangestatud veinid, brändid, hõõgveinid. Koolitus on seotud praktiliste ülesannetega - degusteerima ja hindama õppimisega, kauplustes, restoranides ja mujal pakutava tundmaõppimisega, veinikaardi koostamisega jne.

Näidiskoolitused

 (NB! Koolitus sisaldab 5-6 joogi degusteerimist ja hindamist!) 

"Veinide ABC, degusteerimise põhimõtted"
„Vein ja toit“
Teeme tutvust üldteadmistega veinide ajaloost, tootmise tehnoloogiast, degusteerimisest, hindamisest.Saame teada, mis on vein ja mis mitte.

Kuidas oleks õige nimetada õuna- või sõstraveini?
Mida kujutavad endast tegelikult nn rahva lemmikveinid – kõiksugu valged ja magusad kuni sovetskoje’ni välja.
Tutvume viinamarjasortide ja veinitüüpidega.
Õpime pudeleid avama, hindamislehti täitma ja veini maitsma.
Räägime, millise toidu juurde milline vein sobib, mida kindlasti ei sobi veini juurde pakkuda ning saame teada palju muud uut ja huvitavat viinamarjajookide kohta.

Ideaalis võiks kursus lõppeda mõne tuntud laialdast veinivalikut pakkuva riigi (näit Prantsusmaa, Hispaania, Portugal) külastamisega.

NB! Koolituse käigus tegeletakse tõsise degustatsiooniga – maitsmisele ja hindamisele tuleb vähemalt 5-6 eri veini.

Et saaksime sobiva pakkumise teha, kirjuta meile:

1) asukoht

2) inimeste arv, keskmine vanus, sooline jaotus
3) kas on olemas klaasid?
4) mis üritusega on tegemist, mille raames koolitust soovite?
5) milline võiks olla selle pikkus teie arvates?
6) mis kell koolituse osa peaks toimuma?
7) kas koolitusele järgneb õhtusöök vms?
8) mis on 3 kõige olulisemat eesmärki, mida koolitus peaks täitma?
9) millise eelarvega olete arvestanud? Eelarve on oluline, et teha veinisortide ja/ või snäkivalik.

Koolitust saab tellida gruppidele. Seda, kas koolitus on avalikus kalendris, seda saab vaadata siit: Avalik KoolitusKalender.

Koolituspõhimõtted on kirjas siin: KA Konsultatsioonid koolituspõhimõtted  

Lisainfo, tellimine ja registeerumine: Katrin Aedma 513 2444, E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud , E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud

Smile KoolitusKalender 2010

Smile Valik koolitusteemasid

Smile Harivad artiklid

Viimati uuendatud 14. mai 2013