prev
next

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



Ebausust Indias

Trüki Saada link

Bookmark and Share

kass-mesilaneEestlased on küllalt ebausklikud, kuid indialased on minu arust veelgi enam. Näiteks on kass kui jumala kehastus - kui must kass läheb üle tee, siis pöördutakse koju tagasi või otsitakse teine tee, kui kassist üle sõidetakse, siis on vaja kohe pujad (püha rituaalid) teha ja head õnne see ei too.

Täna avastas Vicky, et luud on meil kodus karvad püstipidi ja ütles, et niimoodi luuda panna ei tohi, sest see tekitavat väljaminekuid.

 

Kui eile mul kogemata tava (madala panni) pealt chapati maha kukkus, siis ütles, ta, et kui chapati ehk india lameleib või jahu maha kukub, siis on oodata külalisi. Minu süsteem nugade ja kahvlitega toimib paremini! Vähemasti Eestis - kukub nuga, siis tuleb külla mees, kukub kahvel, siis naine ja lusikas on laps... Kahejalgseid külalisi ei tulnud, sääsed ja 2 hiigelsuurt tarakani ning üks imekiire sisalik olid ainsad, keda märkasin.

 

vares Vicky lobiseb isaga Skypes ja isa annab lisateavet.

Külalisest pidi teatama ka must vares, kui ta tuleb Sinu akna taha ja kraaksub.

Kui kingad jalast võtad ja kogemata üks king teise peale kukub, siis on oodata reisile minekut.

Kui kammid juukseid ja kamm kukub, siis on oodata teadet, suhtlust kellegagi.

Kui naise vasem silm tõmbleb hetkeks on see hea märk, mehel vastupidi parema silma võbelemine on heaks märgiks. Kui aga teine võbeleb, siis on see halb enne.

Kui parem peopesa sügeleb, siis tuleb raha, kui vasem, siis raha läheb välja.

Kui unenäos tuleb Sinu juurde surnu ja küsib süüa, siis on ta näljane ja pead midagi tema jaoks tegema.

OMKurja silma kaitseks on Indias igasugu märke ja Goas kohtab kõige enam Kali jumaluse nukku (musta värvi, punane keel väljas, nagu wodoo nukk), ka tulsi puukest ukse ees, svastika ja om märki. Lisa tasub lugeda nii nahkpasteldest jt ebausuga seotud asjadest ka raamatust: "14 päeva Goas." Igas hindu kodus võib leida ka kanesha jumaluse pildi või kujukese (elevandipeaga jumal).

Vicky sugulane Mumbaist rääkis aga sellest, et rasedale naisele banaani ei kingita, kuna banaani üks oks annab vaid 1 kord saaki, siis arvatakse, et kui rasedale naisele banaani kinkida, siis sünnitab ta vaid ühe lapse. Enamus naisi siin aga sooviks saada 2.-3. lapse emaks.

Kui rase naine eelistab vähevürtsist toitu, on oodata poega, kui rase naine aga soovib vürtsi, siis on oodata tütart.

Kui teele lähed, siis Sinu tuba samal päeval pesta ja koristada ei tohi... see oleks nagu inimese ära saatmine ja mitte tagasi ootamine...

Kui teele minnes küsid vett, siis Indias ei taheta seda anda... pigem tullakse magusakarbiga ja antakse Sulle  midagi magusat, sest see olevat hea enne, et reis läheks hästi...

Lisa võib lugeda inglise keeles ka siit. Info, mis minu blogis kirjas on, on oma silmade ja kõrvade läbi, Vicky ja tema vanemate abil kirja pandud.

Loodetavasti ei saa te siit nüüd üht ebausku enese omadele lisaks ;) Mina olen seda usku, et seda mida usud, seda saad, see millest kõige enam mõtled, see Sa oled.

Viimati uuendatud 24. jaanuar 2012