prev
next

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



25.12.2010 Mendimaalimise koolitus

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Mendi maalimise koolitus Goas Estlive Jaani TM näitab +32 välisõhk ja +28 vesi. Linn täis rohkelt politseinike, kes juhivad liiklust ja tavapäraselt rohkem paugutatakse - paugukad ja raketid on siin väga moes.

Kui imelisi ilutulestikke taevas vaatad ja seda kolm korda aastas, siis on see fantastiline elamus, kui aga pea igapäev paugutamine käib nii, et kõik kohad tossu täis, siis see nii imeline enam ei ole... Mitmed poed ja eelkõige turismibürood, on suletud. Ikkagi püha!

 

Lõuna aeg oli nauditavalt vaikne - inimesed ei lärmanud, kuked ei kirenud, kanad ei kaagutanud, lehmad ja pühvlid ei häälitsenud, isegi linnud olid vakka... va mõned varesed, kes seda vaikust ona kähisevate kraaksatustega lõhkusid ja meenutasid, et elame häälte maailmas... Mendikoolitus Goas, henna maaling

Täna tegime hotelllis Infantaria Comfort väikese proovikoolituse mendimaalimise teemal. Koolitus kestis kaks tundi ja peale koolitust said Julia ja Kristel endale imeilusad araabia stiilis hennamaalingud. Abikaasad kampa ei löönud vabandades end välja kehva kunstiandega ;) Nemad nautisid basseini ääres päikest, jäädvustasid meie koolituse protsessi fotokaameratega, rääkisid elust ja nautisid niisama olemist. Mida õppisime?

Mendi, hennamaaling, koolitus Goas Õppisime seda, kuidas mendit ehk siis hennamaalingut joonistatakse. Kuidas ja kuskohast alustada, kuidas mustrit kujundada, mida on vaja teada harjutamisel. Saime teada, et araabia stiiliks nimetatakse ühe sõrme peale minevat väiksemat mustrit ja tradistionaalseks suurt hennamaalingud sh pulmamendit. Kõige keerulisem oli õppida hennapastaga täidetud tuutut käes hoidma nii, et sellega oleks võimalik joonistada.

Kes meid õpetas? mendi_koolitus_goas3

Meie õpetajaks oli 19 aastane hindu tüdruk, kes oskab inglise keelt ja on mendisid joonistanud juba aastaid. Tema käes sujub see töö väga nobedasti ja ta on tubli tüdruk oma teadmisi edasi andma. Mandzu oli esimest korda kodust väljas nö üksi võõras kohas. Ta on kihlatud ja abiellub 2011. Ta tohib käia ainult kodu ja töö vahet. Isa viib teda kord nädalas Anjuna turule maitseaineid müüma ja toob sealt tagasi. Pole ilus, kui kihlatud naine üksi tänaval liigub... "Poisid võivad käia, kus tahavad, kuid tüdrukud ja naised mitte, sest siin ei ole head inimesed - kui kõnnid tänaval, siis võivad mehed midagi sulle ütelda..." räägib Mandzu. Isa tõi ta meile hotelli ja varsti tõi isa ema tütre juurde, et ema, siis kui koolitus läbi, tütrega koos koju jalutaks. Mendimaalimise koolitus Goas Mandzu juhendamisel joonistasime alguses hariliku pliiatsiga paberile käe jälje, millele siis mustrit hakkasime kujundama. Õpetaja ees, meie järele. Rahustav, huvitav ja nauditav tegevus. Kui põhimuster sai tehtud ja sisemus täidetud, siis katsime pildi hennapastaga. Ka see oli huvitav, kui võtte olime kätte saanud. Alguses oli lausa kurjaks ajav, sest pasta ei tahtnud mitte kuidagi õigest kohast õiges koguses väja tulla - suurte portsudena või mitte üldse, sinka ja vonka... uhhh. Mendimaalimise koolitus Goas Sõrmed hakkasid suurest pigistamisest valutama, kuid lõpuks oli tulemus siiski vaadatav. Et naha peal kunsti teha, selleks on vaja hoolega harjutada. Mendi koolitusel saab kätte peamised võtted, koopiad peamistest motiividest ja julguse ise teistele ja endale mendisid teha.

Oluline on teada, et pasta muudab nahal seistes värvi, musta hennat ei tohi kasutada ja selleks, et hennamaaling kauem peal püsiks, kinnitatakse värv suhkruvee ja sidrunimahlaga ning esimesel päeval välditakse pesemist. hennatattoo, mendi kinnitatakse sidruni ja suhkruveega

Eestist on võimalik mendikoolitust, infot ja suurepäraseid hennapastasid saada ja ise segama õppida, kui võtate ühendust Katrin Alekandiga Tartust. Tema kodulehekülg on Hennaserai.

Smile Goa blogi

Smile Goa koolitused

Smile Raamat: 14 päeva Goas

Viimati uuendatud 30. detsember 2010