prev
next

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



24.12.2010 Jõulud

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Tänaseks olen kõik ripsmepikendused endalt küljest ära kitkunud - ei aidanud ei kreem ega soe vesi. Õnneks on enamus oma ripsmeid alles :) Aeg-ajalt peab ikka juhtuma midagi, mis meenutab, kus Sa oled...

Geelküüsi ei riskiks ma küll sinna ilusalongi teema minna. Teeb moekas noormees (üks paljudest, kes seal ringi uitab), kes näitas mulle erinevaid näidiseid - kleepsudega tehtud disainid... KOLE! Soovitasin tal youtubes kirjutada otsisõnaks gelnails 3D ja vaadata, milliseid küüsi mina tahaks.

 

Täna tahtsin proovida tavalise panni peal piparkooke teha. Poja tõi Eestist taigna kaasa. Paraku kadus päev märkamatult... Õhtul Infantarias segarahvuslik jõulupidu. Terje oli pika laua katnud ja kaunistanud, poisid tegid süüa ja suurest shokolaaditordist, mida ei saanud ju söömata jätta, sain paraja magusa mürgituse :)

Tore oli eestlastega juttu ajada. Kole oli kuulda, et dzungli reisil täna üks inimene kannatada sai. Inimene ulatas elevandile banaani, mis  hulpis elevandi joogivees. Elevant arvas, et tema banaani tahetakse ära võtta ja ... müksas kihvadega jalga surudes mehe jala vastu petoonäärt. Õnneks sai ta kohe abi, külm jää, süst hotellis ja õhtune jalutamine olid abiks, et põlve alla tekkinud suur muna tagasi tõmbuks ja jalg paraneks...

Jaani TM näitab + 28 nii väljas kui vees. Dzunglis aga vaid +15. Õhtul Terje juurde sõites olin väga rahul, et sooja teki ümber õlgade panin, sest tagasisõit oli ikka päris külm ja tekist oli abi.

Terje hotelli kõrval oleva suure maja all avati Kashmiiri kauplus, kus vauuu, kui ilusaid asju. Papa koos kolme lapse ja isaga tuli mägedest Goasse  oma äri alustama. Ise teeb ehteid, isad ja isaisad olnud nugade jms asjade nikerdajad. Eks nad sealt toovad kaasa imelisi asju, nii nagu ka tribali ehteid, mida veel siin-seal võib leida ja mille hind on juba üsna pirakas, sest kaua Sa müüd vanu asju... need saavad ju otsa. Palju tehakse vanu asju ka järele.

Ostsime sealt nikerdatud nugade komplekte ja nuge. www.idamaa.com uut kaupa leiab jaanuarist taas Kauplusest Allikas Estonia pst 17, Vabaduse väljaku trolli peatuses.

Suvel oleme jälle laatadel idamaise nurgakesega ja pakume, mida oleme Indiast kokku korjanud ja tüki haaval kogunud. Meeldiks muidugi, kui saaks hinnad paremad ja transpordi soodsama, kuid peab tunnistama, et üsna kallis on ilusat ja huvitavat idamaist kollektsiooni luua. Siia: idamaised tooted lisan kohe, kui aega saan veel fotosid huvitavatest asjadest, mida pakume. Laadal müüme ehetele lisaks taas kleite, käekotte... ehk ka sellel aastal kingi, suviseid saapaid jms põnevat.

Enne südaööd toimus massiline paugutamine - sadu rakette lasti taevasse, südaööl algavad kirikutes jumalateenistused. Kristina pidi minema Calangute e St Antoniuse kirikusse. Homme kuuleb muljeid. Meie sõitsime mööda pisikesest kirikust Baga teel ja oh kui kahju, et fotokat kaasas ei olnud. Uksed, mis tavaliselt kinni, olid avatud, kirik oli imeliselt kaunistatud.

Tahaks minna ja varastada praegu ära kutsika, keda kohalikud vastikult kohtlevad. Kõik see kolm viimast tundi, mis ma kodus olen olnud, on kutskas valust ja hirmust karjunud. Küllap ta on jälle välja ketti pandud ja pererahvas palvetab kirikus... samal ajal, kui suured koerad kutsikat ahistavad... Goa loomakaitse telefon, kuhu vigastatud ja halvasti koheldud loomadest teatada, on 0091 832 2268328, 2268272. Kodulehekülg: International Animal Rescue.

Jõulu tunnet ei ole. Kõigilt, kellelt siin uurisin, mis siis tehakse, ütlesid ikka, et perega pidulik lõuna vms. Õues soe ja tuuline. Rannas olid meeletud lained. Lii kirjutas Varanesist, et ka tema on külmetanud. Me valged inimesed siin oleme vist nii tundlikud, et ei talu ei tuult, undavat ventikat ega pahisevat AC-d. Piret kirjutas, et läheb ema juure seapraadi sööma, ikkagi jõulud. Mina aga igatsen Norra jõule... juba teist aastat, peale viite Norra jõulu aastat, pole ma jõulude ajal Norras oma sõprade juures. Ehhh... Eks siis naudime palme ja india laste laulu, mis hetkel õuest täiega tuppa kostab :)

Homme toimub Infantaria Comfordis esimene mendimaalimise kursus! Noor hindu tüdruk tuleb meid õpetama!

Ilusaid jõule kõik armsad inimesed, kellele ei ole jõudnud õnnitlusi saata!

Lii saatis toreda luuletuse ja ilusad soovid: Tuli talv ja tulid tuisud, jänkujuss sai uued uisud, sõitis päeva, sõitis kaks,vaatas peeglist - ikka paks :)

Olgu jõulud lõbusad, piparkoogid magusad, et kõik te soovid täituksid ja mured rõõmuks muutuksid :)

Ja midagi ilusat Ingelt...

Kõige ilusam jõulupuu

Kõige ilusam jõulupuu linna ei tule,
tema koduks on vaikne ja lumine laas.
Õhtu süütab ta okste peal tähtede tuled,
inglijuustena lumised vaibad on maas.
Ainult metsloomad kuuske kuldehteis nägid
...täheoksi ja latva, kus helendas kuu,
jõuluõhtul, kui kullasteks muutusid käbid,
sai tast linnu ja orava kinkidepuu.
Kõige ilusam jõulupuu linna ei tule,
talle võõraks jääb platside kivine pind.
Või kui tuleb, siis võib-olla läbi Su une,
läbi unenäo varjab ja soojendab Sind.
/Leelo Tungal/
Viimati uuendatud 30. detsember 2010