prev
next

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



9.12.2010 detox päev 4

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Hommik algas 10.30 arsti juures topsikese gheega. Tõeline nauding sulavõi alla kulistada ja sooja vett peale juua. Arst ja Vicky naeravad minu hommikusöögi üle. Ütleme ausalt... väga vastik. Massaazis oli veel pool tundi paha olla ja kurgus imelik kare tunne. Eile õhtul oli juba päris mõnus olla.

Süüa keha ei taha ja see on tore, sest nahk läigib ja kilod kaovad. Nõrkus on siiski ja suurt midagi ette võtta ei saa. Õlimassaaz, aurukapp, koju. Polegi nii lihtne riisi tummiks keeta. Tükke sees olla ei tohi. Muudkui keedan ja lürbin vett, mida ohtralt keetmisel lisan. Homme ootab ees suurem tass geed. Täna ma sellele ei mõtle. Veel 3 päeva. Ma ei tea, kas on siis isu lõpetada või ei. Eks ole tunda. Tahaks küll jätkata Calangute turult saadava kraami söömise eksperimenti... Kirjutan blogisse ka, mida proovisin ja mida avastasin. Bombei koleda näoga kala küll ei soovita osta, sest sellel on peeneid luid maru palju.

Õues on palav u 30 kraadi. Hommikul oli pilvine ja see on tore. Hetkel on päikese loojumise aeg ja sääsed ründavad tuppa. Aknad ja uksed panen kinni.

Kohalik maaler tuli kappi pahteldama ja unustas pahtlilabida koju. See selgus peale seda, kui ta oli 5 minutit jalalt jalale tammunud. Ei oska tema minu keeli ja ei oska mina tema keelt. Kehakeelega sain lõpuks aru, miks ta juba ei tööta ja nii õnnetu näoga on. Ootame Vickyt, sest maalril ei ole motikat, et koju tagasi sõita. Ta on kokkuhoidlik poiss. Eile pakkis ta endale kaasa suure kausi küpsiseid, mille ma talle tee kõrvale lauale panin... Täna tuli tühja veepudeliga, et see siis meie juures joogiveega täita.

Eestlased, kes eile kodu poole teele asusid jäid Helsingi lennust maha. ja naudivad Türgi pealinna Istanbuli. Simply Beautyshakati kunstküüsi tegema. Vicky hakkab Infantaria Comfordi hotellis india pea- ja näomassaazi tegema laupäevast. Töötan edasi... Kõht ei ole tühi ja see on suurepärane!

Smile Goa blogi

Panchakarma päev 1

Panchakarma päev 2

Panchakarma päev 3

Panchakarma päev 4

Panchakarma päev 5

Panchakarma päev 6

Panchakarma päev 7

Panchakarma päev 8
Viimati uuendatud 20. detsember 2010