prev
next

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



11.11.2011 Õhtune Goa

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Goa-kruiisilaev Eestlased lähevad tagasi Eestimaale. Eile õhtul selgus, et lisaks kolmele tuttavale, kes olid imekenas, kuid kohalikus mõistes pärapõrgus asuvas hotellis, elasid meie juurest vaid 10. min jalutustee kaugusel veel 10 eestlast :)

Õhtul viis Vicky mind mopeediga tüdrukute õhtule. Osa teest pealinna sõitsime laevaga. Ma ei olnudki kunagi 20.30 ajal pimedas sinna kanti juhtunud. Ootasime praami ja imetlesime tulesid, mis vees mänglesid. Hästi vahva oli vaadata, kuidas kruiisilaevad tulede säras ja muusika saatel mööda liuglesid.

 

Oi, kui kahju, et ma ei teinud videot sellest, kuidas praam randus. Ma ei olnud nii palju inimesi varem praamil näinud. Lihtrahvas tuli töölt. Kõigepealt aga sibas maha koer. Enamasti on need siin ühe ema, isa lapsed - hästi sarnased rebasekarva peene ninaga ja lühikarvalised, teine osa levinud kohalikest penidest on musta-valge lapilised. Nii, kõigepealt siis tuli koer, kes edasi-tagasi joostes ootas, kuni praami luuk vastu kallast lastakse. Kui see oli juhtunud, pani ta kohe punuma - jummal seda teab, kuhu. Tema ise kindlasti teab ;)

Seejärel tuli lihtrahvas, mitmel naisel oli peas, kas suur pamp või kausside ja pottide kuhi. Kunstiliselt väga huvitav pilt.

Sõitsime praamile. Tavaliselt tulen ma enne mopeedilt maha, et Vickyl oleks seal mugavam inimeste ja teiste moeedide ja jalgrataste vahel mugavam laveerida.

Üks auto proovis ka praamile sõita, kuid kuna praam oli pargitud kehvasti ja luuk hästi suure kalde all, siis lõhkus ta oma auto esiosa alumist osa ja loobus...

 

Tüdrukute õhtu Goas, hotell Cidade de Goa Tüdrukute õhtu oli tore. Inimese peale 1350 Rs ja selle eest oli siis randa toodud lauad, grilliti hiidkrevette ja liha, rootsi lauale kanti aina toitu juurde, laval oli muusika ja Keenia mustad kondiväänajad ja naljamehed. Igati lahe oli - sõime, jõime, lobisesime ja siis tulime peale südaööd Candolimi teistele eestlastele külla.

Igati lahe õhtu!

Goa_pidu, hotell Cidade de Goa

 

Cool Huvitavat ja harivat lisalugemist leiad kogemuslikust reisi- ja käsiraamatust: "14 päeva Goas"

Viimati uuendatud 22. september 2013