prev
next

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



28.12.2010 ahvid Goas

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Swami Kripanande Morjimi rannas Õues +30 ja ei tea midagi suurtest lumehangedest Tallinnas. Otselend hilines, eile, kuid Goast potsatasid lumehange öösel esimesed selle hooaja otselennuga Indias käinud inimesed ja väsinud, kuid õnnelikult siia kohale jõudnud eestlased täitsid Goa tänavaid. 

Õhtul tasub tulijatel vaid vähene raha ruupiateks vahetada, sest hommikul on parem kurss. Samas väikene kursivahe ei ole väikeste summade puhul aega ja otsimist väärt.

Kui ükspäev leidis mu silm üles kaks rohelist pika sabaga papagoid, siis täna oli naabrinaine see, kes mu tähelepanu ahvile juhtis. Suur ahv hüppas puu otsast takso juurde ja siis kadus kiirustades maja taha. Tuli välja, et 5-6 ahvi pidi meie maja juures käima.

Kahe kuu jooksul nägin seda üht ja ainsamat esimest korda.

Teist nädalat on nohu. Olen nüüd kindel, et lima tekitav, köhima ja nuuskama ajav tervisehäda pole muud, kui märk allergiast st, midagi, mida ma söön või joon, ei sobi. On see arbuusimahl, mida olen jooma hakanud või hoopis magus kakao moodi jook või hoopis see meeletu tolm, mis igal pool on, seda ma ei tea veel... Ega muidu aru saa, kui jätan järjest toite ära ja vaatan, mis keha teeb.

Pendeldada ka ei jõua. Aeg kaob käest...

27. - 29.12 toimus Candolimis suur rannafestival SUNBURN. Politsei oli ka täna liiklust juhtimas. Hetkel välja ei kipu.Tänavad on täiesti umbes ja Kristina, Lawrens ja Swami, kes tulevad meile filmiõhtule, kõik hilinevad.

Morjim rand Goas, Morjim beach, Autor: Katrin Aedma Täna käisime Swamiga Morjimi rannas. Rannajoon on kilomeetreid ja tugeva liivaga, mis iseenesest tasane ja hea kiireks kõnniks, kuid liiva värv mulle ei meeldi - hele liiv on segunenud mustaga. Eelistan Candolimi kollakat krudisevat liiva. Silmal esteetilisem vaadata. Siiski soovitan üheks päevaks Morjimi ja Ashwemi rannale sõita, et nautida imelisi palmisalusid ja natukene rahulikumat õhkkonda, kui seda pakuvad Candolim, Calangute ja Baga.

Joogatamisest rannaliival suurt midagi välja ei tulnud, sest vesi viis liiva käte ja jalgade alt ära.

Swami Kripananda on taas oma vanas kohas - Calangute - Candolimi teel keskel asuva St Antoniuse kabeli ja St Alexi suure valge kiriku (ja Palm Resorti) vahel Mapusa poole viival teel paremat kätt Ave Maria majas. No on vast keeruline selgitada neid aadressita aadresse. Prindi endale kaart siit: Calangute, Baga kaart.

Viimati uuendatud 31. detsember 2010