prev
next

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



21.12.2010 pealinn Panjim

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Täna käisime Goa pealinnas Panjimis. Kui ei ole isu kaubelda, siis on Panjim hea koht. Hinnad on erinevates poodides erinevad, kuid enamasti fikseeritud. Ka lõuna aeg, kui seda üldse on, on lühem 13.00 - 14.30.

 

Panjimis võib lisaks Maruti templile, millest on imeline vaade ja mis ahvjumal Hanumani auks püstitatud, imetleda ka maaima suurima kellaga uhket valget kirikut, mis ehitatud 1540ndal aastal ja mille nimeks Our Lady of the Immaculate Conception Church.

 

Kolm kuulsat Panjimi randa on: Miramar, Bambolim ja Dona Paula. Dona Paula legende saab lugeda raamatust: 14 päeva Goas.

Park, mis ääristab Mandovi jõe kallast kuni bussijaamast Miramari ranna poole jalutades, on omaette kaunidus. Goa rannapiirkonnast, näiteks Calangute ringilt või siis Calangute-Candolimi teelt liinibussi peale istudes, maksab pilet pealinna vaid 16 Ruupiat e siis ubes 4 eesti krooni. Bussijaama vahetus läheduses leiab nii häid elektroonikapoode, skanneerimist ja printimist inimlikuma hinnaga kui rannapiirkonnas, Goa riikliku käsitöökaupluse, kus on suurepärased hinnad, mis ei anna aga võrrelda Kashmiiri riiklike kaupluste hindadega. Samuti leiab mitte kaugelt ja kaubamaja Big-G. Elektroonika on Indias väidetavalt parema kvaliteediga kui Hiinas. Panjimi kuuldavasti parima hinnaga jae- ja hulgimüüja on firma Dias Pro Electronics, mis asub aadressil Luis de Menezes Road.

Panjimist leiab suure Panjimi marketi e turu tagant ilusalongi nimega Sephora. Rael soovitas. Salongis tehakse massaazi, geelküüsi odavamalt kui rannapiirkonnas (u 2000 Rs e 500Rs), pannakse isegi ripsmepikendusi hinnaga 1000 Rs e 250 eesti krooni.

Viimati uuendatud 24. detsember 2010