prev
next

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



16.11.2011 Kõrvaurgitsejad ja must henna

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Korva-puhastuskorva_puhastamineNo ei saanud ma naeru tagasi hoida, kui tõsimeelne hindu naine mulle rääkis sellest, et tema oli oma mehega käinud täna Anjuna turul ja lasknud oma kõrvad ka ära puhastada.

No jah... raamatu "14 päeva Goas" räägin täpsemalt, kuidas siin seda kõrvapuhastuse teenust siin randades pakutakse. Jumala pärast, ärge laske kellelgi endaga midagi teha.

Hindutüdruk rääkis suurte silmadega, kuidas see kõrvapuhastaja temal ja tema mehel

kõrvast 4 väikest kivi välja võttis. No mis iganes ma talle seletan, et saa ta aru, et see on mustkunsti trikk ja tegelikult on need kivikesed poisi sõrmede vahel või sõrmuse all peidus ja ei tule mitte nö kliendi kõrvast.

 

Nad kumbki mehega maksid 50 ruupiat. Valgetelt küsitakse ikka 500 ja 1000 ruupiat...

No vähe sellest... näitasid nad siis mõlemad oma imeinetut tattood, mis neile tehtud oli... ja appike! Loomulikult tegemist PPD ehk nn musta hennaga...

Pepu peale musta hennat

Goa_tattoo_must henna Eks nii mõnigi tule siia nautlema ja igal meist oma viis naudingut saada. Rannas lasevad valged mehed end mustadel naistel masseerida, täna pakuti meile indialase teenust - massaaz tattooga... Üks mees võttis massaazi naiselt ja tattoo mehelt ja oli õnnelik kahe lisasilma üle oma kannikatel.

Vahepeal möödus rannal autoga politsei ja hüüdis miskit, poiss eemaldus koheselt vaateväljast. Uuris, kael pikalt välja sirutatud, tükk aega kaugemalt, kunas politseiauto kaob ja jätkas tööd.

Pärast tuli poiss, oma töö üle uhke olles, minu ja Sabrina päeviutustoolide juurde juttu rääkima. Küsisin poisit, et kuule, Sa ju teed seda musta hennaga, mis võib tekitada eluaegse allergia ja haavad ning on rangelt keelatud. Tema selgitas, et tead, mul on olemas allergia tabletid. Kui klient tuleb tagasi ja kaebab allergia üle, siis annan talle rohtu. Ma siis küsisin, et miks Sa naturaalset pruuni hennat ei kasuta. Vastus oli ootuspärane, et seda on raske segada, musta värvi lihtsalt võtad topsist ja värv jääb ka väga tugev ja ilus silmale vaadata.

Ma ei hakanud ohvrile midagi ütlema, sest töö oli juba tehtud ja onu oli nii õnnelik, et tuli minu ja Sabrina päevitustoolide juurde lausa oma peput näitama...

Goa_tattoo_must henna Olgu mainitud, et enamus tattoo joonistajad ei oma mittemingisugust maitse- või kunstitunnetust ja see, mida nad mäkerdavad, on leebelt üteldes, lihtsalt jube kole...

 

Nö musta henna kahjulikkusest loe siit: must henna ja kui vene keelt mõistad, siis siin on ühe õnnetu vene naise lugu sellest, kuidas ta mees lainetes ujumise järgselt tänu mingile kahtlasele kõhuhaavale ja abi mitteandmisele surma sai... Kokkuvõtlikult: 25.a  vene mees tuli mingi suure veritseva auguga  kõhus veest välja aga hotelli personal kiirabi ei kutsunud, rikshaga viidi haiglassa ja seal vist haigla õuel suri kusjuures naisele anti surmatõend uppumissurma diagnoosiga. Mingi mõõkkala vigastus? Luba laip ära balsameerida aga Moskvas leidis naine kirstust täiesti kõduneva massi, millele polnud enam lahangut võimalik teha, ehk midagi väga mäda mätsiti kinni.

Väike hoiatus lisaks... hoiduge üksi pimedas liikumast, ei ole vaja minna noortel naistel näiteks Anjuna randa või teise vähemtühja randa ja seda eriti õhtusel ajal... Ka riidu ei ole siin mõtet kohalikega minna, sest tulemus võib olla ettearvamatu...

Viimati uuendatud 17. november 2011