prev
next

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



India söök ja kosumine

Trüki Saada link

Bookmark and Share

india-paratha1 Kui tavapärane india hommikusöök odavas hotellis on röstsai ja moos, mahl ja kohvi ja kallimates kohtades on seal lisaks veel idlid, müslit, omletti jms, siis kodus tehakse just eelkõige põhja-Indias hommikusöögiks õlis küpsetatud leivakesi burisid ja bhaturasid. Tegelikult ei ole need leivad, kuid paremat nime ei oska leida.

India toidus on palju peidetud kaloreid, sest karrid ja greivid tehakse õliga.

Täna hommikusöögiks olid meil bhurid Channaga. Väga maitsvad. Kuidas Sa siin figuuri hoiad. No mitte kuidagi.

Õppisin selgeks veel ühe võimaluse paratha pakkimiseks. Tehakse kaks ussikest ja keeratakse kokku. Vaata täpsemalt retsepti ja pakkimise fotosid siit: india parathad.

 

Puri ja Bhatura on aga sellised rasvas küpsetatud lameleivad, mis õlis kümblemise järgselt paisuvad seest tühjaks ja mida serveeritakse siis erinevate dhalidega, juurikakastete jms sellisega. Purit süüakse tavaliselt kas kikerherneste (chenna) või kartulist (aloo) valmistatud täidisega, kuid Bhaturat süüakse tavapäraselt ainult kikerhernestest tehtud seguga.

Bhatura5 Indialased ei pane täidist lameleiva sisse vaid murravad leiba ja selle tükiga võtavad segu. Mulle meeldib panna täidis lameleiva sisse.

Vaata, kuidas teha puri ja bhaturat siit: india puri ja india bhatura.

 

Head istu ja head trenni tegemist, et maitsvad kalorid ära kulutada enne, kui need puusadel peatuvad ;)

Viimati uuendatud 17. november 2011