prev
next

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



30.12.2010 aeglane nett

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Joogi Swami Kripananda kripa jooga Goas Õues endiselt +30 ringis. Viimased ööd on olnud natuke soojemad, kuid kui plaan minna mopeedi või mootorrattaga sõitma, peaks midagi toekamat selga panema.

Hakkasime Kristinaga Kripa joogas käima. Eile olid ka kaks toredat eesti naist ja Horizon Traveli reisijuht Epp jooga tunnis. Kripa sobib paremini mulle kui Syril, sest tempo on aeglasem, venitused põhjalikumad ja energia hakkab liikuma ilma keha tapmata. Siiski, siiski... pean tunnistama, et hommikul olid lihased nats haiged.

swami_kripananda_tund1 Neti ühendus on kohutav ja fotode laadimine on pea võimatu. Nii plaanin juba 2 nädalat saata infokirja kõigile, kes Vicky juures on india pea-ja näomassaazis või ICM koolitusel käinud, kuid isegi listi administeerimine on komplitseeritud. Inokiri on veebis siin: ICM infokiri.

Sain siis peale kahte kuud pusimist teada, et MTS pakett, mille ostsime, ei sobigi Mac arvutile ja et Maciga saaks netti, on vaja osta 2x kallim netiühendus. Küsisin, et kas saan siis seda täna kohe teha ja vastus oli, et kuna Sul 1000 Rs on teise kaardi peale just laetud, siis seda me tagasi anda ei saa. Kasuta kuu aega veel seda ühendust ja siis osta teine... Oi, oi, oi... Siin räägivad ka kohalikud, et kui kuskil mingit raha on vaja firmalt tagasi saada, siis unusta ära. Küll on nad aga osavad raha küsima.

Bussikontroll ja jänesed

Bussis nägime ükspäev kontrolli. Kontroll bussi ei tulnud. Mitu valges pluusis ja vormis kontrolli seisid tee ääres. Buss peatus ja kümmekond inimest väljus... vaatasid veel reisisaatjatele kurjalt osta... jäi mulje nagu oleks teavitatud politseid, sest bussis oli palju inimesi, kes keeldusid pileti eest tasumast. Vahel jälgin, kuidas bussis raha kogumine käib. Kui norras ulatab iga kodanik raha kohe ja lausa ootab, millal saab sõidu eest tasuda, siis siin vaatab kohalik võimalikult agaralt aknast välja või siis teeb nagu magaks. Eks siis reisisaatja müksab ja saab ikka piletiraha kätte, kuid ise ei kipu pea keegi tasuma. Pole siis ime, et paljudes bussides ei ole mitte üks, vaid on lausa kaks reisisaatjat, kes reisijaid peatustes kiirustavad kas väljuma või sisenema, sest suur seisev buss takistab liiklust ja kes siis ka piletiraha koguvad ja nõudepeatustest juhti vilega teavitavad.

Politseid on endiselt tänaval, kuid arvata on, et alates 3. jaanuarist on kõik palju vaiksem.

Homme on sünnipäev. Swami lubas kokaks tulla. Hommikul ostame Mapusa turult natuke kraami ja läheb lahti. Kella 11, 12 aegu on turul kraam natuke odavam, sest enne lõunauinakut tahetakse riknevat kraami müüa ära nii palju kui võimalik.

Las Swami kokkab, naudib ja teeb meile Goa kohalikku püha toitu. Igati vahva! Sööme, joome, läheme laiali :) Ma ei arva, et sünnipäev või mõni muu püha oleks püham kui iga päev, mil on meil siin ilmas võimalik hommikul silmad lahti teha teadmisega, et oleme elus.

Homme lähevad eestlased ajurveeda päevale! Lähipäeval korradame ka mendimaalimise koolituse.

Elu on ilus! Kiman joogasse!

Viimati uuendatud 05. jaanuar 2011