prev
next

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



India, Goa



9.12.2010 detox päev 4

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Hommik algas 10.30 arsti juures topsikese gheega. Tõeline nauding sulavõi alla kulistada ja sooja vett peale juua. Arst ja Vicky naeravad minu hommikusöögi üle. Ütleme ausalt... väga vastik. Massaazis oli veel pool tundi paha olla ja kurgus imelik kare tunne. Eile õhtul oli juba päris mõnus olla.

Viimati uuendatud 20. detsember 2010
Loe edasi... [9.12.2010 detox päev 4]
 

8.12.2010 detox päev 3

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Täna on juba päris hea. Kuid hõistata ei saa. Jalutasin väljas ja jalad olid kui makaronid. Eile sõin hommikusöögi ja siis 2x sodiks keedetud lillkapsast. Lisaks peale igat söögikorda kollane pulber. Jagub tänasekski. 1 tl peale sööki sooja veega. Küll on vastik. Surun nina kinni ja kulistan alla.

10.30 arsti juurde. Arst katsub pulssi. Doshad ei ole tasakaalustunud, gheed veel ei saa. Ok. Mis siis ikka. Istudes näomassaaz aloe vera kreemiga, siis peamassaaz, appi, juuksed taas rasvaseks!

Pikkade tõmmetega tugev õlimassaaz üle keha ja shirodara. Koju. Tänane söök - kaks väikest kausikest basmati riisi ja mungoa tummi. Ise keedan. Kui siin oma elamist ei ole, siis tuleb supile arsti juures järgi käia. Ise tehtud on täiesti hea ja söödav. Natuke kurkumi ja soola panen ja värsket tilli ka. Ja tunnistasin arstile, et patustan igal õhtul poole tassi piimakohviga. Ta kiidab, et peaasi, et alkoholi ei joo ja rasket toitu ei söö. Eks paistab, mis saab homme. Täna palusin juba medium, mitte tugevat massaazi ;)

Smile Goa blogi

Viimati uuendatud 11. jaanuar 2011
 

7.12.2010 detox päev 2

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Täna võisin hommikul veel tavapärase hommikusöögi süüa - ayurveda_ela_kidi minu firmaroog riisiomlett, siis kurk, tomat ja piimakohvi. Edasi läheb asi juba keerulisemaks. 10.00 arsti juurde. Ela kidi massaaz vähemalt kuue taime lehtedest sisuga puuvillase riide tupsikutega tugev topsutamine. Naised pistisd tupsikud ikka ja jälle kuuma õlisse ja tupsutasid. Nii tund aega. Siis tuli 15 minutit istuda aurukapis ja higistada ning seejärel ei pääsenud ka nägu ja pea. Istudes tehti näomassaaz ja peamassaaz. Arst andis kollaka pulbri, mida võtta 3x päevas peale sööki sooja veega.

Viimati uuendatud 11. jaanuar 2011
Loe edasi... [7.12.2010 detox päev 2]
 

6.12.2010 detox päev 1

Trüki Saada link

Bookmark and Share

syncronized_massageAlustasin keha puhastusprogrammi - panchakarma e viie karma esimest karmat, mis kestab 7 päeva. Eesmärgiks keha puhastada mürkidest ja tagasi pöörduda tervisliku elustiili juurde.

Täna tohtisin süüa tavapärase hommikusöögi. 10.30 arsti juurde. 1,5 tundi sünkroonmassaaz kahelt tugevalt vata tüüpi pisikeselt hindu naiselt, spetsiaalse detox õliga. Ma ei tulnud selle peale, et kasutatakse tavalisest ajurveeda massaazi õlist erinevat ja tulemuseks on kohutav väsimus.

Viimati uuendatud 20. detsember 2010
Loe edasi... [6.12.2010 detox päev 1]
 

5.12.2010 sõda sääskede, tarakanide ja termiitidega

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Täiesti uskumatu, kui palju on täna öösel sääski. Istun rõdul ja töötan arvutiga juba mitmes tund... ei tea, millega oma sääskede poolt puretud keha enne voodisse pugemist rõõmustan ja sügelust leevendan. Kohalikes supermarketites on olemas sääsemürgid, suitsuküünlad ja muud relvad,

et satikatega võitlust pidada. Eestist ei ole mõtet sääsemürki kaasa vedada.

 

Eile rõõmustasin, et koduloomad tarakanid ei ole end pesuruumis ammu näole andnud. Panin valamutesse naftaliini tabletid. Neid valgeid haisvaid tablette, mida Eestimaal villaste talveasjade pakkimisel kasutatakse, võib kraanikaussides kohata Goas nii hotellides kui restoranides. Tore küll, kuid täna öösel, kohtusin pesuruumis taas härra või proua tarakaniga.

Termiitidega aga selline tore lugu, et hoolimata sellest, et nad on huvitavad elukad, kes oma pesades seeni kasvatavad ja päikesevalgust ei talu, ei rõõmusta need kõigesööjad Goas kedagi. Termiidid on lootusetult ära purenud kaks tooli ja kahe kallal nagistavad. Kõik läheb ära viskamisele ja põletamisele, sest termiitide isule piiri panna, on päris keeruline...

Homsest algab detoxi programm... kirjutan blogisse seitsmepäevase pancha karmami protsessi emotsioone ja kirjelduse... kui jõudu, jaksu ja netiühendus on...

Viimati uuendatud 06. detsember 2010
 

27.11.2010 India peamassaazi koolitus

Trüki Saada link

Bookmark and Share

25.11.2010 teine India pea- ja näomassaazi koolitus Goas. Hommikul alustame kell 10:00. Kõik rõõmsad. ICM koolitus Goas Heli-Aime ja Eha praktikapäeval ja Kristina uusi oskusi omandamas. Hommikul treening, lõunal india toidu valmistamise õpe. Igaüks saab ka ise käed külge panna, et pakkida ja rullida parathasid e India üht tuntud lameleiba (flat-bread), mis pärit punjabi köögist. Parathasid (parantha) e otsetõlkes küpsetatud jahust kihte on kerge teha - vesi ja jahu ja sool. Oluline on õige valmistamise viis, gheega lengimine e pakkimine nagu lehttaigna puhul...

Viimati uuendatud 15. mai 2015
Loe edasi... [27.11.2010 India peamassaazi koolitus]
 

01.12.2010 Panjimi ja Anjuna päev

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Gurudwara in Goa 01.12.2010. Hommikul läksime autoga Helile, Ehale, Kristinale ja Toomasele järgi ja sõitsime Gurduarasse. Rätik pähe, jalanõud ära ja jalad puhtaks... Vicky räägib sikhismist ja sikhide gurudest. Gurduara on sikhi tempel, kuhu on hea minna hommikul 5.00 - 9.00, kui puhkeruumist tuuakse välja püha raamat, lauldakse mantraid ja loetakse raamatut. Õhtul toimub enne raamatu puhkeruumi panekut hindude pujale analoogne sikhide kirtan - palvus, mida saadab elav muusika. Pühapäeviti näeb söögi tegemist ja saab templi toitu maitsta. 

Viimati uuendatud 07. detsember 2010
Loe edasi... [01.12.2010 Panjimi ja Anjuna päev]
 

25.11.2010 Käisime ajurveeda päeval!

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Käisime ajurveeda päeval - päev täis huvitavaid teadmisi, treeningut nii kehale kui vaimule, ilusaid emotsioone hingele. Jooga tunnid Goas 8.30 sõitsime dziibiga 20 minutit Goas Candolimis asuvasse Portugali stiilis vana maja õuele. Tervitasime peremees Leod ja uudistasime seda ilusat maja. Laotasime linad kastesele murule ja alustasime joogatunniga.

Jooga meelele, kehale ja hingele

Saime teada palju huvitavat nii jooga rajaja kohta, kui ka igapäevaseid tarkuseid tervisliku elustiili toetuseks.
Novembrikuu kaste olevat nii tervendav, et puhas kausike pannakse õhtul välja ja kogutakse sellesse kastet, mis pärast ära juuakse.

Viimati uuendatud 27. veebruar 2015
Loe edasi... [25.11.2010 Käisime ajurveeda päeval!]
 
« AlgusEelmine12345678910JärgmineLõpp »