prev
next

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



7.12.2010 detox päev 2

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Täna võisin hommikul veel tavapärase hommikusöögi süüa - ayurveda_ela_kidi minu firmaroog riisiomlett, siis kurk, tomat ja piimakohvi. Edasi läheb asi juba keerulisemaks. 10.00 arsti juurde. Ela kidi massaaz vähemalt kuue taime lehtedest sisuga puuvillase riide tupsikutega tugev topsutamine. Naised pistisd tupsikud ikka ja jälle kuuma õlisse ja tupsutasid. Nii tund aega. Siis tuli 15 minutit istuda aurukapis ja higistada ning seejärel ei pääsenud ka nägu ja pea. Istudes tehti näomassaaz ja peamassaaz. Arst andis kollaka pulbri, mida võtta 3x päevas peale sööki sooja veega.

Süüa tohib hästi keedetud taimset toitu. Täna keetsin lillkapsast ja suvikõrvitsat, lisasin tilli, soola ja kurkumi.

Arsti juures kohtasin eestlasi, kellest kaks tegid 5.päevase pancakarma ja üks tuleb järgmisel aastal plaaniga ikka kõik viis karmat ära teha. Hästi arukas on teha otsused, kas harrastada terviseturismi, õppeturismi, veespordi puhkust vms reisimise viisi. Reisil on kohe lisaväärtus juures. Need, kes pancakarmat tegid hoiatasid järgmiste päevade nõrkuse eest ja kiitsid, kui hea siis pärast on. Eks me näe. Hetkel tunnen, et esimene kogus pulbrit ei teinud olemist paremaks vaid vastupidi st mõjub. Oluline on, et mürgid kudedest kõhtu koguneksid ja siis saab need korraga välja uhuda.

Sain teada, kuidas lady finger´sit iniimoodi valmistada, et lima ei teki. Nimelt pesed, tükeldad ja kuumutad kuival õlita pannil. Seejärel valmistad endale sobival viisi. Paljudele maitseb ladyfingers lihtsalt gheega õrnalt praetud ja maitsestatud kujul.

Homme algab ravighee joomine. Uhhh, juba paljas mõte sulavõi joomisest ajab iiveldama, kuid kõik tervise ja kogemuse nimel!

Smile Goa blogi

Panchakarma päev 1

Panchakarma päev 2

Panchakarma päev 3

Panchakarma päev 4

Panchakarma päev 5

Panchakarma päev 6

Panchakarma päev 7

Panchakarma päev 8
Viimati uuendatud 11. jaanuar 2011