prev
next

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



11.12.2010 detox päev 6

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Eile õhtul oli päris hea olla, kui mitte arvestada seda, et isegi paar lusikatäit löga pani mu kõhu valutama. Täna piirdusin vaid hommikusöögiga st gheega. Natuke hakkab kõht tühjaks minema. Kell on õhtu kuus läbi. Pimeneb ja on tuuline.

Hommikul kell 9.00 neelasin arsti juures juba terve topsi ravigheed alla. Tänane ghee kurku ei põletanud, kuid mitu korda tahtis tagasi tulla...

 

Massaaziõli oli taas erinev ja tõeliselt vastiku lõhnaga. Arst selgitas, et närviisus ja reageerimine lõhnadele on loomulik, sest kõik mürgid möllavad kehas. Närvilisust eriti ei ole. Mis siin ikka närvitseda.

Koju jõudsin u 2 tundi peale massaazi. Siis kui töö asjad aetud. Kohe tormasin pesema, sest õli haises nii jubedalt. Vickyl on nüüd eraldi kehatüüpide õli siin, kui ta ICM teeb - vatale, pittale ja kaphale on erinev ja üks õli on kõigile sobiv neutraalne. Ta oskab enam-vähem ise vaadata, kellele, mis õli sobib, kuid parem, kui inimene on käinud arsti juures vastuvõtul, ajurveeda koolitusel või ajurveeda päeval ja teab oma kehatüüpi. Testi võib ka teha, kuid testi tulemused võivad erineda. Testi leiab siit: ajurveeda kehatüüpide test.

Täna sain massaazi tegevalt naiselt teada, et hindu kuldkaelakee, mida naine peale abiellumist kannab, sisaldab väikesi musti pärle. Kui pärlid on suured, siis on see niisama ilu ehe, kuid kui väiksed, siis on see märk abielunaiseks olemise kohta. Nimetatakse kuldkaelakeed mangalsutra ja tegelikult on kullast vaid kulon ja mõned lülid kees. Kindlasti on neid, kes saavad endale lubada täiskullast mangal sutrat. Siit saate lugeda mangalsutrast ja siit vaadata mangalsutra fotosid.

Vicky tuli poest ja teatas, et siin on mõtet elada ainult siis, kui teenime euroopas. Nimelt on Eestis odavam elada, kui võrrelda töötasu ja kauba hinda. Kui kohalik hotellipoiss saab kuus palka alates 3500 ruupiat e alla tuhande eesti krooni ja piim maksab 15 Rs, supp restoranis 50 jne Rs, üks korralik kõhutäis lihtsas baaris alates 300Rs, ühetoalise korteri rent rannapiirkonnas umbes 7000 Rs, siis arvestage ise... Iga päev ei tahaks ju riis ja mungoa toitu süüa ka ;)

Oi, ja kohvipoe leidsin Mapusast, kus peaaegu meie poes müüdava presskannu kohvi maitsega kohvi sain osta. Kilo hind eesti rahas natuke üle 100 krooni... ups! Ei tea, kas peale kehapuhastust enam tahangi kohvi... piparkooke ja verivorsti tahaks küll. Ja mul on külmikus karp kilu, mis külalised eestist tõid ja sügavkülmas veel pool musta leiba :) Elu on ilus, kuigi töötan õues rõdul, kus  sääsed õtupimeduses mind söövad. Nüüd on mul siin lausa kirjutuslaud olemas... hinnaga 500 eesti krooni! Uskumatu hind, kui mõtelda, kus me oleme. Lasime teha, sest poest osta oleks veelgi kallim. Oleme siin kümmekond poodi läbi kamminud.

Homme viimane panchakarma päev = päev potil. Kunagi hiljem teen teised karmad. Eks näis, kui kiiresti ma tavatoidule üle lähen. Praegu mõtlen küll, et ei taha sõna söök kuuldagi. Kõht ei ole tühi ja kui on, siis vaid hetkeks. Vaat, mida tähendab stressivaba olek :) Ja kui ma kunagi kala söön, siis küpsetan fooliumis makrelli. Vot nii! Tule külla, sööme koos!

Smile Goa blogi

Panchakarma päev 1

Panchakarma päev 2

Panchakarma päev 3

Panchakarma päev 4

Panchakarma päev 5

Panchakarma päev 6

Panchakarma päev 7

Panchakarma päev 8
Viimati uuendatud 20. detsember 2010